Politicienii romani isi iubesc BlackBerry-urile - "Regatul meu pentru un telefon"!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 823 ori

Se pare ca alesii nostri se inspira din trendul mondial de a adora BlackBerry-urile, la care a contribuit si Madonna, vedeta declarand ca nu poate trai fara terminalul sau apartinand acestui brand, dupa cum ne informeaza Atac-online. Bogdan Olteanu,...

BlackBerry pentru politicieniSe pare ca alesii nostri se inspira din trendul mondial de a adora BlackBerry-urile, la care a contribuit si Madonna, vedeta declarand ca nu poate trai fara terminalul sau apartinand acestui brand, dupa cum ne informeaza Atac-online.

Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor este un "recidivist", aflandu-se la al doilea model BlackBerry, in vreme ce colegul sau liberal Cristian David poseda un BlackBerry, inca de cand marca a aparut in Romania. Cristian David isi adora telefonul atat de mult, incat apropiatii sai afirma ca "doarme cu el sub perna". Nu ar fi prima oara cand s-ar dovedi faptul ca alesii nostri isi pretuiesc telefoanele, de vreme ce numeroase informatii importante/contacte/mesaje se afla in memoria acestora.

Un BlackBerry poate porni de la pretul de 500 de euro, dar exista si deputati care supraliciteaza, in special cand considera ca si-au pierdut handsetul. Intr-o miscare gen "dau regatul meu pentru un cal", un pesedist anunta o recompensa de 1000 de euro pentru cel care-i va gasi telefonul pierdut in sala de plen a Camerei Deputatilor. Circul a fost complet, cand un deputat UDMR i-a gasit BlackBerry-ul cu ajutorul unui sistem GPS, fara a-si revendica o rasplata mai mare de o masa.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×