Restructurari importante la Motorola

Autor:  | Publicat în:  Motorola 828 ori
<b>Restructurari importante la Motorola</b>Motorola si-a reorganizat sectorul de productie a terminalelor mobile, cu scopul principal de a efectua schimbari majore in ce priveste conducerea, echipele software si telefoanele multimedia. &nbsp; Atat echipele care se ocupa cu dezvoltarea hardware,...

Motorola si-a reorganizat sectorul de productie a terminalelor mobile, cu scopul principal de a efectua schimbari majore in ce priveste conducerea, echipele software si telefoanele multimedia.

Atat echipele care se ocupa cu dezvoltarea hardware, cat si cele care se ocupa cu dezvoltarea softurilor vor lucra la terminale adresate unui public de masa, in cadrul noii structuri Motorola. In acest fel, produsele create de catre acestia vor ajunge mai repede pe piata, imbunatandu-se si marketingul si vanzarile companiei. Exista si schimbari manageriale la sectiunea de telefonie mobila a gigantului american, iar Rob Shaddock, acum senior vice presedinte al acestei sectiuni va conduce zona de "terminale de consum".

De asemenea, John Cipolla se va ocupa de telefoane mid si high-end, in speranta ca publicul le va primi cu bratele deschise, sau macar cu la fel de multa ardoare ca Sony Ericsson XPERIA X1. Desi nu au trecut nici 6 luni din acest an, Motorola a suferit schimbari importante, care, conform unor analisti vor distruge acest brand care a dat nastere telefonului mobil. Ne vom putea pronunta asupra puterii acestui producator doar cand vom vedea primele lansari post-divizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×