Portbagajul unei masini, scena ad-hoc de prezentare a iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.013 ori
<b>Portbagajul unei masini, scena ad-hoc de prezentare a iPhone</b>Hadley, de la iPhoneMatters.com a impartasit cu noi experienta sa unica cu iPhone-ul pe care tocmai l-a cumparat. Nerabdator sa-si vada telefonul, editorul l-a scos din cutie in portbagajul masinii sale, fiind filmat de un coleg de breasla (video dupa...

Hadley, de la iPhoneMatters.com a impartasit cu noi experienta sa unica cu iPhone-ul pe care tocmai l-a cumparat. Nerabdator sa-si vada telefonul, editorul l-a scos din cutie in portbagajul masinii sale, fiind filmat de un coleg de breasla (video dupa articol):

iPhone se vinde intr-o punga de hartie extrem de bine sigilata, astfel incat cumparatorii sa nu strecoare inca un terminal in ea. Desfacand aceasta punga putem vedea o cutie destul de mica pentru un terminal mobil de acest gen, cu o lungime similara cu cea a unui Palm Treo. Dupa desfacerea cutiei negre, a fost imediat dezmintit zvonul care afirma ca iPhone va fi un telefon alunecos si usor de scapat din mana. S-a dovedit a fi un gadget cu o mare tactilitate, care soseste impreuna cu un cablu USB, un incarcator USB si unul standard, dar si cu o pereche de casti, in stilul iPod.

Inainte de a putea folosi un iPhone, utilizatorul sa trebui sa se inregistreze prin intermediul iTunes, ceea ce face din experienta instantanee promisa de Apple una ... un pic intarziata. Cei doi editori au discutat in clipul prezentat anterior despre definitia acestui gadget, considerat de multi o "jucarie". Hadley a acceptat aceasta denumire, doar in contextul in care termenul "jucarie" defineste acea unealta care iti ofera sansa de a crea, de a te simti bine si pe care o folosesti cu usurinta.

Iphone in portbagaj:

Dupa 2 clipuri in care am vazut telefonul de la Apple, scos din cutie si analizat de experti, asteptam cu nerabdare noi experiente cu telefonul anului 2007, pe care vi le vom prezenta de-a lungul acestui weekend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×