Clip YouTube cu 10 instructiuni utile pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.837 ori
<b>Clip YouTube cu 10 instructiuni utile pentru iPhone</b>Apple a postat un clip video ce contine 10 instructiuni extrem de utile pentru posesorii terminalului tocmai lansat. Printre cele mai importante dintre acestea se numara cele ce fac referire la celebrul sistem de browsing al melodiilor, Cover Flow, pe...

Apple a postat un clip video ce contine 10 instructiuni extrem de utile pentru posesorii terminalului tocmai lansat. Printre cele mai importante dintre acestea se numara cele ce fac referire la celebrul sistem de browsing al melodiilor, Cover Flow, pe care-l puteti vedea in actiune in screenshotul de mai jos. Totodata, puteti sari la clip-ul video din josul paginii, dand click pe poza urmatoare:

In prima sectiune a clipului ne este demonstrata utilizarea functiei silent a telefonului, prin intermediul butonului specializat Sleep/Wake, care apasat o data trece terminalul in modul silentios, iar apasat de doua ori trimite apelul in Voice Mail. Pentru a sterge un SMS, pur si simplu va trebui sa "maturam" display-ul terminalului de la stanga la dreapta si sa dam click pe optiunea delete. Cea de-a treia indicatie face referire la crearea unei liste de contacte preferate, ce se poate face prin apasarea butonului "Favorite". Apoi vom apasa butonul "Plus", "Edit" si sageata albastra de langa numele pe care dorim sa il adaugam la lista de favorite.

In cazul in care doriti sa asociati unui contact din agenda dumneavoastra un ringtone sau o imagine, selectati optiunea edit, apoi contactul si dati click pe "Add Photo". Puteti selecta o imagine deja existenta in albumul foto al telefonului sau puteti face o poza noua. Pentru a asocia un ringtone unui contact va trebui sa dati click pe optiunea "Assign Ringtone". Cel de-al cincilea set de instructiuni arata utilizatorilor metoda ideala de interactiune cu album artwork-urile, cu functille shuffle, repeat, play si cu interfata rotativa 3D a terminalului. De asemenea veti constata ca pentru a vizualiza coperta unui album si lista de cantece putem intoarce terminalul la 90 de grade, folosind interfata in mod landscape. Toate acestea datorita lui Cover Flow, un sistem similar cu iTunes de browsing al melodiilor.

Daca doriti sa mariti si sa editati o portiune dintr-un text, tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti respectivul cuvant si sa tineti apasat degetul pe ecran, activand o lupa care poate fi mutata dupa preferinta pentru a edita textul. Cel de-al optulea hint face referire la preferintele email ale utilizatorului si la setarile pe care acesta le poate modifica. Puteti adauga un nou cont de mail (fie el Yahoo, Google sau multe altele), iar iPhone va poate verifica automat mailurile la un interval regulat printr-un sistem de auto check. Veti putea de asemenea activa o functie preview, pentru a vedea cate linii de text incap in rezolutia standard. Daca doriti sa folositi o parola, iPhone va ofera posibilitatea de a seta un cod format din 4 cifre, care va va fi cerut atunci cand veti porni telefonul, sau cand il veti debloca. In cele din urma clipul ne demonstreaza ca va trebui sa tinem apasat butonul Home timp de 6 secunde pentru a reveni la meniul home in cazul in care o aplicatie nu mai raspunde comenzilor. Pentru a reseta telefonul vom tine apasate butoanele sleep/wake si home timp de 8 secunde.

Iata ghidul ideal pentru utilizatorul iPhone. Va asteptam in continuare pe mobilissimo.com pentru update-uri legate de iFrenezia declansata in urma cu 14 ore.

10 instructiuni de folosire al iPhone:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×