Porumbelul care s-a jucat pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.927 ori
<b>Porumbelul care s-a jucat pe iPhone</b>Daca si pasarile se arata interesante de iPhone, atunci e clar ca terminalul si softurile sale sunt un fenomen popular. Puteti vedea un porumbel jucand "Tap Tap Revenge" pe iPhone daca dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la amuzantul...

Daca si pasarile se arata interesante de iPhone, atunci e clar ca terminalul si softurile sale sunt un fenomen popular. Puteti vedea un porumbel jucand "Tap Tap Revenge" pe iPhone daca dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la amuzantul clip video:

Porumbelul nu se descurca prea bine la inceput, fiind ajutat de utilizator, dar pe modul "Usor" de dificultate, lucrurile se schimba radical. Acest clip se axeaza de fapt pe o alta descoperire: pigulitul porumbeilor este "simtit" de catre touchscreen-ul handsetului produs de Apple. Sa fi stiut Steve Jobs si compania ca porumbeii se vor arata interesati de iPhone?

Asteptam sa vedem un caine sau o pisica amuzandu-se cu ajutorul aceluiasi touchscreen, asta daca exista si jocuri care sa tenteze companionii fideli ai omului. Daca porumbelul isi poate folosi ciocul pentru a atinge particule virtuale de pe ecran, banuim ca urmatorul pas va fi sa invatam canarul sau poate chiar un porumbel sa formeze numere de telefon la comanda.

Clip:

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×