Porumbelul care s-a jucat pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.910 ori
<b>Porumbelul care s-a jucat pe iPhone</b>Daca si pasarile se arata interesante de iPhone, atunci e clar ca terminalul si softurile sale sunt un fenomen popular. Puteti vedea un porumbel jucand "Tap Tap Revenge" pe iPhone daca dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la amuzantul...

Daca si pasarile se arata interesante de iPhone, atunci e clar ca terminalul si softurile sale sunt un fenomen popular. Puteti vedea un porumbel jucand "Tap Tap Revenge" pe iPhone daca dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la amuzantul clip video:

Porumbelul nu se descurca prea bine la inceput, fiind ajutat de utilizator, dar pe modul "Usor" de dificultate, lucrurile se schimba radical. Acest clip se axeaza de fapt pe o alta descoperire: pigulitul porumbeilor este "simtit" de catre touchscreen-ul handsetului produs de Apple. Sa fi stiut Steve Jobs si compania ca porumbeii se vor arata interesati de iPhone?

Asteptam sa vedem un caine sau o pisica amuzandu-se cu ajutorul aceluiasi touchscreen, asta daca exista si jocuri care sa tenteze companionii fideli ai omului. Daca porumbelul isi poate folosi ciocul pentru a atinge particule virtuale de pe ecran, banuim ca urmatorul pas va fi sa invatam canarul sau poate chiar un porumbel sa formeze numere de telefon la comanda.

Clip:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×