Nokia colaboreaza cu Zune, nu pentru Zune Phone

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.697 ori
<b>Nokia colaboreaza cu Zune, nu pentru Zune Phone</b>Nokia lucreaza cu echipa Zune in incercarea de a integra continuturile Zune Marketplace pe terminalele finlandezilor, conform unor surse oficiale de la Microsoft. Cele 2 companii se vor axa mai degraba pe livrarea continuturilor decat pe productia de...

Nokia lucreaza cu echipa Zune in incercarea de a integra continuturile Zune Marketplace pe terminalele finlandezilor, conform unor surse oficiale de la Microsoft. Cele 2 companii se vor axa mai degraba pe livrarea continuturilor decat pe productia de hardware conform aceleiasi surse.

Este interesant de observat ca handseturile Nokia nu suporta Windows Mobile, astfel ca ne va surprinde sa vedem continuturi Zune pe aceste terminale. In acest fel, Microsoft ar declara inca o data razboi lui iPhone, desi nu ar lansa un rival pentru acesta. Ar fi destul de ciudat ca lansarea in premiera a unui media player Zune pentru un telefon mobil sa aiba loc pe un smartphone Nokia si nu pe un handset popular dotat cu Windows Mobile.

Sa fie Nokia si Zune implicate in realizarea unui Zune Phone, cunoscut si ca zPhone sau proiectul "roz si purpuriu" ? In acest caz, finlandezii si-ar face concurenta singuri, de vreme ce asteptam in orice clipa anuntul oficial al lui Tube, cunoscut si ca XpressMusic 5800, telefon cu functii preponderent muzicale. Evident, exista si calea de mijloc, adica sa vedem un Nokia Tube sosind cu acest player Zune incorporat sau, si mai socant, cu Windows Mobile plus playerul anterior mentionat.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×