Posesorii de Galaxy Nexus (yakju) pot descărca acum Android 4.2.2 pentru instalare manuală

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.183 ori
<b>Posesorii de Galaxy Nexus (yakju) pot descărca acum Android 4.2.2 pentru instalare manuală</b>Dacă sunteți posesorul unui Galaxy Nexus (despre care afirmam că e de preferat în fața lui Nexus 4 în recenzia acestuia din urmă), aflați că puteți face saltul la versiunea Android 4.2.2 chiar azi. E vorba de o instalare manuală a lui Android...

Dacă sunteți posesorul unui Galaxy Nexus (despre care afirmam că e de preferat în fața lui Nexus 4 în recenzia acestuia din urmă), aflați că puteți face saltul la versiunea Android 4.2.2 chiar azi. E vorba de o instalare manuală a lui Android 4.2.2, pentru cei cu varianta de build Yakju și aflați mai multe detalii în rândurile următoare.

Majoritatea celor care au cumpărat Galaxy Nexus la nivel internațional și nu din Play Store au versiuni Yakju ale telefonului, deci veți instala Android 4.2.2 fără probleme, în versiunea JDQ39. Va trebui să faceți actualizarea de la Android 4.2.1, build JOP40D pentru a reuși flashing-ul. Puteți instala folosind un custom recovery, face sideloading prin ADB sau dacă folosiți un terminal rootat să luați o versiune potrivită de pe XDA. Actualizarea 4.2.2 a început să sosească pe modele Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 și Galaxy Nexus la începutul acestei săptămâni, în cazul în care nu știați.

Nu e vorba de un update major, ci mai degrabă de unul care rezolva niște buguri și probleme, în special cele de streaming audio via Bluetooth A2DP. Rețineți că ultimul update mare de Android a fost Android 4.2.1 în noiembrie, deci a trecut ceva vreme și e posibil ca următorul să fie chiar Key Lime Pie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×