Sony Xperia Z face 1000 de fotografii În rafală În doar 68 de secunde (Video)

1.600 ori
<b>Sony Xperia Z face 1000 de fotografii În rafală În doar 68 de secunde (Video)</b>Avem noi dovezi că Sony Xperia Z este un telefon cu cameră atractivă și de această dată nu avem de-a face cu un test nocturn, ci cu o captură în rafală. De obicei astfel de capturi realizează 10, 50 sau chiar 100 de fotografii, dar ce ziceți de...

Avem noi dovezi că Sony Xperia Z este un telefon cu cameră atractivă și de această dată nu avem de-a face cu un test nocturn, ci cu o captură în rafală. De obicei astfel de capturi realizează 10, 50 sau chiar 100 de fotografii, dar ce ziceți de 1000 de cadre? și ce părere aveți dacă v-aș spune că Xperia Z le realizează în doar 68 de secunde?

Evident, să realizezi atât de multe cadre nu rentează la capitolul memorie, deoarece câteva sesiuni de Burst Shot de acest gen vor ocupa GB buni din memoria handsetului. Cameră de 13 MP a lui Xperia Z realizează capturi de 10 cadre pe secundă la o rezoluție de 9 MP, pentru un total de 1000 de fotografii. Aveți și o demonstrație a acestei funcții în clipul de mai jos. Astfel ni se dovedește că shutterul camerei e foarte rapid, iar personal consider că funcția de captură în rafală e utilă atunci când fotografiezi mișcări bruște și rapide, eventual la un eveniment sportiv sau în natură.

Vă reamintesc că acest smartphone Sony va sosi în luna martie pe piață și aduce un procesor quad core Qualcomm Snapdragon de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o carcasă rezistenta la apă și praf. Așteptăm cu nerăbdare să ajungă și la noi pentru un review, mai ales că îl vom compara mental cu Nokia Lumia 920.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×