Cea mai celebra clona iPhone are o interfata modificata

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.784 ori
<b>Cea mai celebra clona iPhone are o interfata modificata</b>Va mai amintiti de producatorul Meizu, creatorul celei mai celebre clone iPhone, M8? Este aceeasi companie a carui stand a fost inchis la CeBIT, din cauza folosirii de MP3-uri fara licenta. Ei bine, dupa ce am fost dezamagiti de prestatia prototipului de...

Va mai amintiti de producatorul Meizu, creatorul celei mai celebre clone iPhone, M8? Este aceeasi companie a carui stand a fost inchis la CeBIT, din cauza folosirii de MP3-uri fara licenta. Ei bine, dupa ce am fost dezamagiti de prestatia prototipului de M8 de la showul tech din Germania, aflam ca acesta a primit un update.

Si nu la orice capitol, ci chiar la interfata, probabil cel mai defectuos aspect al sau. Meizu incearca in continuare sa dovedeasca lumii ca terminalul sau este unic, si nu doar o copie dupa iPhone. CEO-ul Jack Wong a postat o serie de noi imagini cu interfata acestui handset pe forumurile Meizu. In acestea se poate observa felul in care sistemul de operare utilizat (Windows Mobile) a fost diferentiat de interfata lui Apple iPhone.

Ne amintim si acum felul in care reprezentantii Meizu se balbaiau la standul CeBIT, intrebati fiind de asemanarile si deosebirile dintre M8 si iPhone. Pe lista celor mentionate de acestia se aflau sistemul de operare si cateva functii ale terminalului chinezesc. Important este faptul ca Meizu persista si nu renunta atat de usor, desi batalia lor e pierduta, mai ales daca iPhone va ajunge in Asia in urmatorul an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×