Poze noi cu iPhone, direct de la Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.483 ori
<b>Poze noi cu iPhone, direct de la Apple</b>Privind pozele din galeria de imagini care poate fi vizitata dand click pe imaginea de mai jos,&nbsp; probabil vom astepta cu si mai multa nerabdare ziua de 29 iunie, cand va fi lansat oficial iPhone. Veti putea observa cum arata terminalul acum in...

Privind pozele din galeria de imagini care poate fi vizitata dand click pe imaginea de mai jos,  probabil vom astepta cu si mai multa nerabdare ziua de 29 iunie, cand va fi lansat oficial iPhone. Veti putea observa cum arata terminalul acum in comparatie cu pozele initiale pe care le-am putut vedea in luna ianuarie a acestui an.

Castile din prima poza par a fi ale unui iPod, dar sunt o varianta dotata cu microfon si unitate de control, pe acelasi fir. Privind cu atentie imaginile, observam butoanele laterale: cel lung pentru controlul volumului, din cate se pare iar cel de deasupra pare a avea un icon care reprezinta un clopotel deasupra sa. O lista recenta de specificatii tehnice ale terminalului de la Apple indica prezenta unui buton ce are rolul de a schimba statusul telefonului in silentios, sau de a activa ringtone-ul si banuim ca este chiar cel mentionat anterior.

Presupunem ca partea inferioara, mai intunecata este creata special pentru a permite o mai usoara inlocuire a bateriei, cel putin mai usoara decat in cazul unui iPod, dar si locul unde vom introduce cartela SIM. In imagini apare si speakerul telefonului si probabil si fantele sistemului sau de racire, de o parte si de alta a mufei de conectare specifica unui iPod. Ca ultima constatare, suntem siguri ca Apple ar fi putut sa aleaga un alt album al lui Beck pentru pozele destinate presei, dar macar putem afirma ca producatorii lui iPhone au gusturi bune in domeniul muzical.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×