Cele mai noi telefoane Sony Ericsson - prezentate pe 14 iunie

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.828 ori
<b>Cele mai noi telefoane Sony Ericsson - prezentate pe 14 iunie</b>Asteptand parca anuntul celor de la Apple in legatura cu data de lansare pentru iPhone, Sony Ericsson a anuntat data de 14 iunie, drept cea la care vom afla care sunt terminalele mobile ce urmeaza a fi lansate de celebra companie. Anuntul va avea loc in...

Asteptand parca anuntul celor de la Apple in legatura cu data de lansare pentru iPhone, Sony Ericsson a anuntat data de 14 iunie, drept cea la care vom afla care sunt terminalele mobile ce urmeaza a fi lansate de celebra companie.

Anuntul va avea loc in cadrul unui eveniment, la Berlin, o sarbatorire a celor mai noi tehnologii mobile marca Sony Ericsson. Vor fi prezentate o serie de noi accesorii, terminale mobile si aplicatii si speram ca vom vedea si un competitor pentru iPhone, eventual un concept bine definit de PSP Phone. Evenimentul va avea loc in cladirea Spinler&Klat, din Berlin, dar si in Londra si Paris.

Cunoastem cu siguranta 2 modele care vor fi anuntate: Sofia si succesorul lui W950 – Maria/MOOI. Ramane de vazut daca Sony Ericsson isi va continua suprematia cu seria sa de telefoane cu pronuntate functii muzicale, Walkman sau daca vom vedea un nou Cyber-shot, urmasul premiatului K800i. Va reamintim ca modelul mentionat anterior a fost desemnat telefonul anului 2006 de catre vizitatorii site-ului engadgetmobile.com. Astfel ne asteptam la un eveniment grandios si prezentarea unor telefoane care sa poata rivaliza cu terminalul celor de la Apple tintind spre un nou “telefon al anului”, de data aceasta 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×