Prada Phone 3.0 by LG - iată primele imagini oficiale

Autor:  | Publicat în:  LG 3.007 ori
<b>Prada Phone 3.0 by LG - iată primele imagini oficiale</b>Parteneriatul dintre casa de modă Prada și LG are un nou fruct, de această dată versiunea 3.0 a device-urilor Prada Phone, care au uimit prin eleganta și stil în ultimii ani. Despre acest telefon Prada aflam cu ceva timp în urmă, atunci când...

Parteneriatul dintre casa de modă Prada și LG are un nou fruct, de această dată versiunea 3.0 a device-urilor Prada Phone, care au uimit prin eleganta și stil în ultimii ani. Despre acest telefon Prada aflam cu ceva timp în urmă, atunci când portofoliul complet al LG a ajuns pe web, în urma unei scurgeri de informații.

Recent am văzut și un teaser postat pe web de către LG pentru Prada Phone 3.0 și în această după amiază va avea loc și un eveniment găzduit de LG și Prada pentru a anunța oficial acest smartphone. Device-ul va debuta la Londra și mă aștept la defilări de fotomodele cu acest telefon în mână și o prezență exclusivista și extravagantă. LG Prada Phone 3.0 vine cu un display NOVA de nouă generație, cu diagonală de 4.3 inch, rezoluție WVGA și luminozitate de 800 cd/m2.

Dotările acestui telefon includ un procesor dual core TI OMAP4430, o carcasă de doar 8.5 mm grosime (deci egală cu a lui Samsung Galaxy S II) și o cameră de 8 megapixeli, care suporta captura 1080p. Prada Phone 3.0 mai vine cu suport HSPA+, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 3.0 și tuner FM. Partea din spate a nou-venitului are o textură elegantă, cu inspirație din designurile casei de modă Prada. Aceasta este a treia oară când Prada și LG colaborează la dezvoltarea unui telefon mobil și sper că rezultatul să fie mai satisfactor decât primele device-uri, care erau mai degrabă terminale mid-range decât smartphone. Handsetul va fi lansat anul viitor cu Gingerbread la bord, dar va primi destul de rapid actualizarea la Ice Cream Sandwich.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×