Samsung pregătește o versiune dual SIM a telefonului Galaxy Y Pro

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.767 ori
<b>Samsung pregătește o versiune dual SIM a telefonului Galaxy Y Pro</b>Samsung își diversifica încă o dată gama Galaxy, de această dată cu un telefon dual SIM și anume Galaxy Y Pro, într-o variantă cu două sloturi SIM. Acest telefon va avea cel mai probabil dotări identice cu modelul Galaxy Y Pro original. &nbsp;...

Samsung își diversifica încă o dată gama Galaxy, de această dată cu un telefon dual SIM și anume Galaxy Y Pro, într-o variantă cu două sloturi SIM. Acest telefon va avea cel mai probabil dotări identice cu modelul Galaxy Y Pro original.

în plus, se pare că terminalul va avea și logo-ul Duos prezent în partea superioară, iar ca funcție extra avem și o cameră frontală pentru videoconvorbiri. Din păcate nu avem încă un preț sau o dată de lansare pentru acest device și este interesant să vedem așa rapid un urmaș pentru modelul original Galaxy Y Pro, lansat în noiembrie. Dotările acestuia includ un display de 2.6 inchi, cu rezoluție de 320 x 240 pixeli, care va fi păstrat de varianta dual SIM, care va mai sosi și cu o tastatură QWERTY pe care o vedeți în imagine și un trackpad optic.

Noul Galaxy Duos va veni cu 160 MB memorie internă, slot microSD, camera de 3.15 megapixeli, geotagging, detectare facială și captura video QVGA la 20 fps. Procesorul acestui terminal Android 2.3 Gingerbread vine cu frecvetnta de 832 MHz, iar telefonul include și A-GPS, radio FM stereo cu RDS și Bluetooth 3.0.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×