Nokia 803, urmașul lui N8 și super-cameraphone-ul pe care Îl așteptam?!

2.866 ori
<b>Nokia 803, urmașul lui N8 și super-cameraphone-ul pe care Îl așteptam?!</b>Nokia N8 a rămas în memoria colectivă drept cameraphone-ul ideal, care face față cu brio și acum unui duel cu cele mai tari telefoane ale momentului. Recent, un oficial Nokia a promis că acest device va avea un urmaș, iar acum printr-o scurgere de...

Nokia N8 a rămas în memoria colectivă drept cameraphone-ul ideal, care face față cu brio și acum unui duel cu cele mai tari telefoane ale momentului. Recent, un oficial Nokia a promis că acest device va avea un urmaș, iar acum printr-o scurgere de informații avem în fața ceea ce pare a fi acest succesor: Nokia 803. Acesta este un telefon Symbian Belle, al cărui manual a ajuns în mod misterios pe web, incluzând imaginea de mai jos.

Terminalul are o protuberantă evidentă în partea din spate, care ne duce cu gândul la o cameră fantastică, una pe măsura lui N8, dar în varianta evoluată. Din același manual al lui Nokia 803 aflăm că smartphone-ul va veni cu suport NFC, HDMI și DLNA, dar nici urmă de alte specificații hardware. E important de menționat faptul că documentul nu este unul finalizat, deci poate suferi modificări înainte de publicarea sa oficială. Cei apropiați de surse interne de la Nokia afirma că ar trebui să ne așteptăm ca acest terminal să vină cu un procesor single core de 1 GHz și un display touch de 3.5 inch.

Ecranul va suporta o rezoluție WVGA, va folosi tehnologia ClearBlack și va fi protejat de tehnologia Gorilla Glass, iar dotările sale mai includ și 512 MB RAM. Zvonurile afirmă că Nokia 803 va vea un senzor foto mai mare decât cel de pe N8 și că va oferi suport pentru zoom optic. Se pare că telefonul va fi gata pentru prezentarea oficială la Mobile World Congress 2012 în februarie, eveniment la care Mobilissimo.ro face toate eforturile să participe și să vă transmită informații de la fața locului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×