PRADA și LG lansează primul telefon mobil din lume cu un ecran tactil complet

21.548 ori
<b>PRADA și LG lansează primul telefon mobil din lume cu un ecran tactil complet</b>Seul, Coreea, 18 Ianuarie 2007 - LG Electronics (LG) un pionier în domeniul aparatelor electrocasnice și a telefoanelor mobile și PRADA, marca lider mondial&nbsp; în industria bunurilor de lux, lansează primul telefon mobil cu ecran tactil. Telefonul...

Seul, Coreea, 18 Ianuarie 2007 - LG Electronics (LG) un pionier în domeniul aparatelor electrocasnice și a telefoanelor mobile și PRADA, marca lider mondial  în industria bunurilor de lux, lansează primul telefon mobil cu ecran tactil. Telefonul PRADA al LG (KE850) este o realizare extraordinară a industriei, fiind un telefon mobil unic, sofisticat și elegant, cu prima interfață tactilă totală.

LG și PRADA au lucrat împreună la fiecare aspect al produsului, de la dezvoltarea dispozitivului la comercializare combinând atenția acordată detaliilor și a calității fără compromisuri a design-ului PRADA cu tradiția de inovație tehnologică a mobilelor LG.

Implicarea PRADA se extinde dincolo de aspectele exterioare ale elementelor cheie ale experienței utilizatorului, cum ar fi interfața tactilă avansată, tonurile de sonerii, conținutul pre-definit, accesoriile telefonului mobil și husa de telefon exclusivă, inspirată de tradiția meșterilor clasici italieni.

“Noi cei de la LG suntem extraordinar de mândrii de PRADA Phone by LG” spune Dr. Scott Ahn, Președinte & CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. El continuă, “Cele două companii au lucrat împreună la o viziune comună, aceea de a dezvolta unul dintre cele mai frumoase și stilate dispozitive pe care piața le-a văzut.”

Aflat în vizită la sediul central LG din Seul, Coreea, dl. Patrizio Bertelli, Președinte și CEO PRADA, a spus: "La fel cum facem cu produsele gata de purtat și cu accesoriile, avem acum în față o realizare extraordinară. Consecvenți în abordarea noastră, nu denumim un produs deja existent; din contră,  Miuccia și eu am lucrat cu LG pentru a oferi acestui telefon un caracter foarte puternic și un stil unic, atât în ceea ce privește conținutul cât și designul. Noi, ca și partenerii noștri de la LG suntem recunoscuți pentru atenția acordată detaliilor și a faptului că nu facem compromisuri cu privire la calitatea produselor noastre. Iar noi regăsim aceste caracteristici în noul telefon mobil"

PRADA Phone by LG prezintă prima interfață tactilă avansată din lume care elimină tastatura convențională făcând din experiența utilizării o experiență tactilă unică. Un ecran LCD lat îmbunătățește impactul vizual, permițând utilizatorilor să beneficieze de câteva dotări importante ale telefonului, ce includ camera de 2 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach, video player și capacitatea de vizualizare a documentelor.  în plus, aceste dotări contribuie la înfățișarea netedă, simplă și frumoasă a telefonului .

Simbolurile strălucitoare din partea frontală a telefonului dispar când nu sunt folosite pentru a da la iveală un exterior de un negru pur, nealterat. Telefonul este foarte subțire (doar 12 mm), dar este dotat cu o varietate de funcții multimedia suplimentare, incluzând un player MP3 și funcții multitasking la muzică pentru mesagerie. Este dotat și cu un slot pentru memoria externă, ce permite utilizatorului să mărească capacitatea memoriei pentru imagini, muzică și filme scurte.

PRADA Phone by LG va fidisponibil cu prețuri începând de la 600 Euro la comercianții de telefoane mobile precum și la magazinele PRADA din Marea Britanie, Franța, Germania și Italia începând cu ultima parte a lunii februarie, 2007, urmate de țări din Asia cum ar fi Hong Kong, Taiwan, și Singapore începând cu ultima parte a lunii martie, 2007.

Pentru mai multe informații despre dispozitivul mobil LG, vizitați www.lgpradaphone.com

Caracteristici

•     Ecran tactil capacitiv
•     Player de muzică(MP3, ACC, ACC+, WMA, RA)
•     Multitasking la muzică (Mesagerie)
•     Video Player (MPEG4, H.263, H.264)
•     Macromedia Flash UI
•     Vizualizator de documente (ppt, doc, xls, pdf, txt )

Specificații

•     EDGE Tri-Band (900/1800/1900)
•     98.8 × 54 × 12 mm
•     2M CMOS Camera / LED Flash
•     Slot memorie externă (Micro SD)
•     Baterie Innerpack 800mAh
•     Bluetooth 2.0, USB 2.0, dispozitiv de stocare USB

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×