Prajitura Android de la rusi: Acer Liquid Metal

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.543 ori
<b>Prajitura Android de la rusi: Acer Liquid Metal</b>Nu se putea o metafora mai reusita decat un terminal Froyo (numele de cod al lui Android 2.2, care face referire la un desert inghetat) care sa vina din Rusia. Astfel, aflam de la vecinii de la est ca Acer va lansa un nou handset, care va rula cea mai...

Nu se putea o metafora mai reusita decat un terminal Froyo (numele de cod al lui Android 2.2, care face referire la un desert inghetat) care sa vina din Rusia. Astfel, aflam de la vecinii de la est ca Acer va lansa un nou handset, care va rula cea mai noua versiune de Android.

Pe numele sau Acer Liquid Metal, handsetul va folosi o versiune de Froyo cu un skin customizat de Acer, iar lista sa de dotari va include urmatoarele specificatii:

  • Display: 3.6 inchi, 800 x 480 pixeli, touchscreen capacitiv
  • Procesor: Qualcomm MSM7230-1, 800 MHz
  • Conectivitate: Bluetooth 3.0, WiFi, USB
  • Camera: ? megapixeli, blitz

Atuul acestui model va fi o carcasa atractiva din aluminiu, care va cuprinde intreg handsetul si ii va conferi un look modern si high tech. Pretul si data de lansare sunt necunoscute pentru Liquid Metal.

Prajitura Android de la rusi: Acer Liquid Metal

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×