Navigare in 3D: Sony Ericsson prezinta 3D Landscape (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.106 ori
<b>Navigare in 3D: Sony Ericsson prezinta 3D Landscape (Video)</b>Daca tot am aflat ca Apple pregateste o solutie navigationala care va rivaliza cu Google Maps, iata ca nici Sony Ericsson nu se lasa mai prejos si ne ofera o mostra de navigare 3D. Este vorba despre un set de API-uri pentru developeri reunite sub forma...

Daca tot am aflat ca Apple pregateste o solutie navigationala care va rivaliza cu Google Maps, iata ca nici Sony Ericsson nu se lasa mai prejos si ne ofera o mostra de navigare 3D. Este vorba despre un set de API-uri pentru developeri reunite sub forma solutiei 3D Landscape.

Aceste API-uri pot fi folosite de catre developeri pentru a crea aplicatii cu ajutorul SDK-ului pus la dispozitie de Sony Ericsson. Deocamdata, aceasta metoda de navigare 3D functioneaza pe Android si pe Java ME. Prin intermediul noii solutii puteti interactiona cu harta tridimensionala afisata pe telefon, care trebuie sa recunoastem ca arata mai bine decat Google Maps.

Randarea hartii se realizeaza rapid, iar hartile sunt afisate in 3D in timp real cu ajutorul downloadurilor de pe un server backend si al bufferingului care se realizeaza doar atunci cand este nevoie. Iata si un demo video al lui 3D Landscape:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×