Produse evoMAG.ro

Pre-comenzile pentru iPhone 3G epuizate intr-o dimineata

Autor:  | Publicat în:  Apple 898 ori
<b>Pre-comenzile pentru iPhone 3G epuizate intr-o dimineata</b>Se pare ca Apple se pregateste sa dea lovitura din nou, deoarece la doar cateva ore dupa ce O2 a inceput sa ofere telefonul iPhone 3G pe site-ul sau, ieri dimineata, stocul a fost epuizat. Operatorul britanic reaminteste potentialilor clienti ca vor...

Se pare ca Apple se pregateste sa dea lovitura din nou, deoarece la doar cateva ore dupa ce O2 a inceput sa ofere telefonul iPhone 3G pe site-ul sau, ieri dimineata, stocul a fost epuizat.

Operatorul britanic reaminteste potentialilor clienti ca vor trebui sa astepte pana vineri, pentru o a doua sansa de a achizitiona handsetul. Site-ul de precomenzi a fost activat in data de 7 iulie, dimineata, masele "invadandu-l" si facandu-l sa se miste lent si uneori chiar sa "pice". Intrebarea logica este cat de mare a fost stocul de precomenzi al celor de la O2.

Daca in Marea Britanie cererea este atat de mare pentru iPhone 3G, imaginati-va ce va fi in SUA peste doar 3 zile, sau in Japonia si China, la momentul lansarii handsetului si in aceste tari. In aceste conditii, atingerea sumei de 10 milioane de iPhone-uri vandute pana la finalul anului nu mai pare doar un plan optimist al lui Steve Jobs, ci o teorie foarte plauzibila.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×