Pre-comenzile pentru iPhone 3G epuizate intr-o dimineata

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.021 ori
<b>Pre-comenzile pentru iPhone 3G epuizate intr-o dimineata</b>Se pare ca Apple se pregateste sa dea lovitura din nou, deoarece la doar cateva ore dupa ce O2 a inceput sa ofere telefonul iPhone 3G pe site-ul sau, ieri dimineata, stocul a fost epuizat. Operatorul britanic reaminteste potentialilor clienti ca vor...

Se pare ca Apple se pregateste sa dea lovitura din nou, deoarece la doar cateva ore dupa ce O2 a inceput sa ofere telefonul iPhone 3G pe site-ul sau, ieri dimineata, stocul a fost epuizat.

Operatorul britanic reaminteste potentialilor clienti ca vor trebui sa astepte pana vineri, pentru o a doua sansa de a achizitiona handsetul. Site-ul de precomenzi a fost activat in data de 7 iulie, dimineata, masele "invadandu-l" si facandu-l sa se miste lent si uneori chiar sa "pice". Intrebarea logica este cat de mare a fost stocul de precomenzi al celor de la O2.

Daca in Marea Britanie cererea este atat de mare pentru iPhone 3G, imaginati-va ce va fi in SUA peste doar 3 zile, sau in Japonia si China, la momentul lansarii handsetului si in aceste tari. In aceste conditii, atingerea sumei de 10 milioane de iPhone-uri vandute pana la finalul anului nu mai pare doar un plan optimist al lui Steve Jobs, ci o teorie foarte plauzibila.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×