Vodafone România va da startul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note 7 din 16 august

1.786 ori
<b>Vodafone România va da startul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note 7 din 16 august</b>Iată că la scurt timp de la anunțul Samsung din New York, cei de la Samsung România ne dezvăluie printr-un comunicat de presă faptul că modelul Samsung Galaxy Note 7 va fi disponibil la precomandă începând din data de 16 august, zi în care vom afla și

Vodafone România este iată primul operator de pe plan local ce ne oferă informații cu privire la disponibilitatea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 7 - phablet arătos ce a fost lansat chiar ieri în cadrul unui eveniment de presă. Se pare că doritorii vor putea plasa o precomandă în perioada 16 - 30 august, acesta fiind momentul în care vom afla și care este prețul de comercializare atât la liber, cât și cu abonament.

Noul phablet al sud-coreenilor nu pare a uimi prea mult publicul la prima strigare, și asta pentru că mulți îl consideră drept un Samsung Galaxy S7 Edge puțin mai mare și cu stylus S-Pen la pachet. Până și dotările hardware au fost păstrate în mare parte, noutățile aduse fiind reprezentate de către scanner-ul de iris și de către portul USB Type-C ce vine cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, și desigur pentru un transfer mai rapid al datelor.

Totuși, există elemente interesante care i-ar putea face pe utilizatorii de Note 5 mai deschiși către un eventual update, printre acestea aflându-se slotul microSD de până la 256 GB, și certificarea pentru rezistență la apă și praf (standard IP68). Chiar și stylus-ul este rezistent la apă, compania demonstrându-ne cum se pot lua notițe și sub apă. Personal, mă aștept ca prețul lui Samsung Galaxy Note 7 să se învârtă în jurul valorii de 3.500 - 3.800 lei.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×