Primele fotografii cu stylus-ul S-Pen de pe Samsung Galaxy Note 5 sosesc din China

2.119 ori
<b>Primele fotografii cu stylus-ul S-Pen de pe Samsung Galaxy Note 5 sosesc din China</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile, phablet-ul Samsung Galaxy Note 5 a fost subiectul a numeroase scăpări pe web, fie că ne referim la imagini cu huse pregătite pentru acesta, fie la randările 3D ce ne prezentau design-ul său. Pe l&acirc;ngă...

În ultimele câteva zile, phablet-ul Samsung Galaxy Note 5 a fost subiectul a numeroase scăpări pe web, fie că ne referim la imagini cu huse pregătite pentru acesta, fie la randările 3D ce ne prezentau design-ul său. Pe lângă aceste materiale, astăzi primim și fotografii cu S-Penul de pe Note 5, stylus de nouă generație.

Din câte ni se dezvăluie, aceste imagini sosesc direct din China, țară în care cel mai probabil telefonul este fabricat la ora actuală. La fel ca și generația anterioară S-Pen, se remarcă prezența unui buton care odată apăsat ne permite selectarea textului mult mai rapid pentru copiere, sau tăiere dintr-un document.

Primele fotografii cu stylus-ul S-Pen de pe Samsung Galaxy Note 5 sosesc din China

Ne așteptăm ca noul S-Pen să ofere un nivel de senzitivitate superior modelului anterior, chiar dublu dacă ne uităm puțin la vechile generații. Cât despre Note 5, se pare că acest model va adopta un display QHD, 3 sau 4 GB memorie RAM, dar și un procesor octa-core Exynos de nouă generație.

Lansarea sa ar putea avea loc mai devreme de IFA 2015, posibil chiar pe 12 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×