Precomenzile de terminale Google Pixel sunt onorate mai devreme de către un operator australian

923 ori
<b>Precomenzile de terminale Google Pixel sunt onorate mai devreme de către un operator australian</b>Deși în mod normal livările de terminale Google Pixel ar fi trebuit să înceapă din data de 20 octombrie, iată că un operator australian deja începe a onora precomenzile realizate de clienți. Aparent, ar fi o greșeală la mijloc, telefoanele fiind livrate

Normal trebuia ca operatorii și retailerii să înceapă onorarea precomenzilor de modele Google Pixel și Pixel XL din data de 20 octombrie, dar iată că în Australia printr-o greșeală aceste handset-uri au ajuns mai devreme la clienți. Eroarea aparține operatorului Telstra, și mai jos vedeți câteva imagini ale pachetului de retail, dar și o mostră foto realizată cu smartphone-ul Pixel și a sa cameră de 12.3 mpx.

Google Pixel

Ei bine, aflați că în cutia produsului regăsim și o pereche de căști - accesoriu rar întâlnit și în cazul modelelor Nexus. Avem un LED de notificare amplasat chiar în earpiece, iar potrivit utilizatorilor ce au primit smartphone-ul deja, se pare că memoria disponibilă pe varianta de 32 GB este de 29.7 GB.

Google Pixel

Se remarcă și prezența aplicațiilor Allo și Duo, dar și a lui Google Assistant. De asemenea, odată cu achiziția unui telefon Pixel vom beneficia și de stocare nelimitată în Google Photos pentru fotografiile și clipurile video la rezoluție originală. Pe plan local, prețurile pentru modelul Pixel cu 32 GB spațiu intern de stocare, încep de la 3.299 lei - lista completă a magazinelor ce vând produsul fiind disponibilă aici.

Google Pixel

Google Pixel

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×