Încă o problemă pentru telefoanele Google Pixel: funcţia Double Tap to Wake nu e activată cum trebuie

1.579 ori
<b>Încă o problemă pentru telefoanele Google Pixel: funcţia Double Tap to Wake nu e activată cum trebuie</b>Se pare că problema cu difuzorul lui Google Pixel nu este singura descoperită recent de către utilizatorii acestui model, pe listă aflându-se de astăzi și problema ce are de-a face cu funcția Double Tap to Wake care aparent nu ar fi activată cum trebuie

Ştim, 99% dintre problemele semnalate la un smartphone la nivel global sunt cârcoteli, dar dacă punem cârcoteala lângă cârcoteală ajungem la un produs cu măcar un bug consistent. Ieri scriam de problemele cu difuzoarele de pe Google Pixel, iar azi aceleaşi telefoane Google sunt protagonistele unui nou necaz.

Se pare că o serie de utilizatori au descoperit că funcţia "Double Tap to wake" nu merge cum trebuie pe aceste handseturi. Ea a sosit pe unităţile Pixel odată cu actualizarea Android 7.1.1, dar îşi dă în petec mai nou. Spre exemplu nu va funcţiona când modul power saving Doze e activat. Acela închide toate aplicaţiile din fundal după o anumită perioadă şi economiseşte bateria.

Pe lângă faptul că Double Tap to Wake nu funcţionează la anumiţi utilizatori, la alţii nu e consistentă, alternând funcţionarea cu refuzul de a opera. Google analizează problema şi a promis că o va rezolva, poate cu un patch. Eventual acest patch se va ocupa şi de acustica cu probleme la volum maxim. Nu e un mod deloc bun să inaugurezi o serie de telefoane cu astfel de probleme, iar imaginea lui Pixel are de suferit am spune. Să sperăm că nu e doar începutul unei avalanşe de buguri.

De remarcat că la testele noastre pe Google Pixel XL nu am semnalat acest neajuns.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×