Actorul Robert Downey Jr. se oferă să fie vocea AI-ului casnic creat de Mark Zuckerberg

925 ori
<b>Actorul Robert Downey Jr. se oferă să fie vocea AI-ului casnic creat de Mark Zuckerberg</b>Printre jucătorii de pe piața AI îi avem și pe cei de la Facebook, companie care a creat un asemenea AI destinat utilizării casnice. Se pare că actorul Robert Downey JR. s-ar fi oferit să fie vocea acestui asistent vocal

Printre jucătorii pe piaţa AI se numără şi Facebook, nu doar Google, Amazon sau Apple, iar Mark Zuckerberg a creat un AI special pentru utilizare casnică. Zuck are sistemul gata de implementare în casa sa, dar e nevoie de un element vocal de interacţiune totuşi. Actorul Robert Downey Jr. s-a oferit să îşi înregistreze vocea pentru acest AI.

Un "Home AI", aşa cum îl vede creatorul Facebook nu ar fi chiar foarte diferit de ce avea chiar Iron Man (jucat de Downey Jr. în filmele Marvel) în laboratorul şi vila sa. Acolo Tony Stark/Iron Man dădea comenzi vocale şi dialoga cu AI-ul Jarvis, care se ocupa atât de construcţia roboţilor, cât şi de orice sarcină de tip smart home, de la aprinderea luminilor şi control roboţilor care făceau curat până la sistemele defensive.

Zuckerberg a postat pe Facebook recent că se află în căutare de "voci" pentru AI, iar Downey Jr. a replicat într-un mod glumeţ, afirmând că ar face acest lucru dacă Paul Bettany (vocea lui Jarvis din film) e plătit şi donează banii pentru o cauză aleasă de Cumberbatch (actorul care îl joacă pe Doctor Strange). Mulţi au sugerat că Paul Bettany ar fi ideal, având tonalitatea şi inflexiunile perfecte pentru un AI şi făcând o treabă bună în filmele Iron Man. Accentul britanic ajută mult.

Şi Kevin Spacey a fost o voce bună de AI în filmul Moon şi în general e bine să avem o voce calmă, capabilă să rostească cuvintele în întregimea lor. Parcă Downey Jr. e puţin cam repezit pentru o astfel de sarcină. Din moment ce avem voci celebre pe GPS, nu m-ar mira să le avem şi în casa în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×