Sony ar urma să aducă minim 5 jocuri de PlayStation pe iOS şi Android

1.153 ori
<b>Sony ar urma să aducă minim 5 jocuri de PlayStation pe iOS şi Android</b>În ultima vreme producători populari din industria gaming-ului precum Nintendo și-au anunțat intenția de a aduce titluri interesante și pentru smartphone-urile ce rulează iOS, respectiv Android. Nu doar această companie are pregătite asemenea jocuri

Nu doar Nintendo începe să migreze spre zona mobile tot mai mult, zvonurile afirmând că ei pregătesc o consola-tabletă cu funcţii Project Tango, ci şi Sony, care mai nou vrea să aducă o serie de jocuri noi pe iOS şi Android. Sony a confirmat recent că va crea 5 sau 6 jocuri pentru platformele mobile până în martie 2018.

Sony lansa o divizie nouă în luna martie a acestui an, sub numele de ForwardWorks şi cu scopul de a livra titluri special create pentru terminalele smart. Această filială se va ocupa de noile jocuri, care vor debuta întâi în Japonia şi apoi în alte ţări asiatice. Dacă ele prind la public, vor ajunge şi în SUA şi Europa, dar deocamdată nu există planuri în această direcţie.

Nu avem nici un lineup clar al jocurilor de genul, dar e posibil ca Sony să îşi folosească proprietăţile intelectuale celebre, precum seria Uncharted, God of War, Ratchet & Clank sau Crash Bandicoot. Cu Nintendo lansând Super Mario şi Pokemon pe mobil, era de aşteptat ca Sony să reacţioneze, deşi lentoarea cu care se mişcă ne uimeşte. Probabil pirateria e o problemă pentru ei, jocurile de mobil fiind mult mai greu de securizat faţă de cele de PlayStation.

În plus, emulatoarele de PSP, PSX și altele le fac viața foarte grea pe Android.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×