Precomenzile la telefoanele Windows Phone 8 Încep pe 21 octombrie

1.024 ori
<b>Precomenzile la telefoanele Windows Phone 8 Încep pe 21 octombrie</b>Informații de la sursa indică faptul că fanii Windows Phone din SUA vor putea pune mâna pe un smartphone cu WP8 la bord începând cu finalul acestei luni. Aparent precomenzile încep pe 21 octombrie și e vorba aici despre modele precum Nokia Lumia...

Informații de la sursa indică faptul că fanii Windows Phone din SUA vor putea pune mâna pe un smartphone cu WP8 la bord începând cu finalul acestei luni. Aparent precomenzile încep pe 21 octombrie și e vorba aici despre modele precum Nokia Lumia 820, Lumia 920, HTC 8X, HTC 8S și Samsung Ativ S.

Debutul se va axa pe vânzarea prin operatori, cu AT&T în prim plan, care va vinde în exclusivitate terminalul Lumia 920. Tot AT&T se ocupa și de tabletele Windows 8, care debutează tot la finalul acestei luni. Pe măsură ce ne apropiem de debutul modelelor Windows Phone 8, realizăm tot mai mult ce punct de cotitură reprezintă acest moment pentru Nokia. în vreme ce HTC și Samsung au produse solide cu Android și Windows Phone 8 reprezintă mai degrabă o piață secundară pentru ele, Nokia își pune toate speranțele în platforma Microsoft.

Telefoane Windows Phone 8

Lumia 920 este modelul principal pentru finlandezi, un terminal destul de gros și masiv, dar care aduce un ecran fantastic, pe care testele și cifrele îl plasează peste ecranul lui iPhone 5. și camera sa Pureview este un punct forte, cu captura deosebită în lumina scăzută și filmare excelentă. Deja Lumia 800 avea un bitrate bun la filmare și mă aștept să fim impresionați din nou. Vom vedea probabil pe undeva prin noiembrie și la noi în țara aceste modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×