Android 4.1.2 Jelly Bean - disponibil pe Google Nexus 7 și Samsung Galaxy Nexus

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.813 ori
<b>Android 4.1.2 Jelly Bean - disponibil pe Google Nexus 7 și Samsung Galaxy Nexus</b>Google a început a face disponibil Android 4.1.2 Jelly Bean pe Samsung Nexus S, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Nexus, tableta Google Nexus 7. Acest update nu este unul major ci rezolvă doar unele bug-uri și promite o experiență ceva mai plăcută....

Google a început a face disponibil Android 4.1.2 Jelly Bean pe Samsung Nexus S, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Nexus, tableta Google Nexus 7. Acest update nu este unul major ci rezolvă doar unele bug-uri și promite o experiență ceva mai plăcută.

Google Nexus 7 primește suport pentru modul landscape pentru ecranul de start și meniul cu aplicațiile. Atenție că la Samsung Galaxy Nexus va sosi la telefoanele achiziționate la liber și la cele semnate cu contract la Vodafone mai aveți de așteptat. Așa s-a întâmplat la Android 4.0.4 cât și Android 4.1 Jelly Bean.

Cel mai așteptat update al Android este 4.2 sau 5.2, software-ul ce va însoți următoare generație Nexus, deja faimosul LG Optimus Nexus de care se tot vorbește în ultimul timp.

Ați primi Android 4.1.2 Jelly Bean?

Google Nexus 7 se pare că se va bucura de un impact mai mare al 4.1.2. Tableta Google realizată în parteneriat cu ASUS aduce un display de 7 inch de tip IPS cu rezoluție 1280x800 pixeli, Tegra 3 quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare, cameră foto frontală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×