Samsung confirma lansarea lui Galaxy S III Mini pentru mâine, 11 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.256 ori
<b>Samsung confirma lansarea lui Galaxy S III Mini pentru mâine, 11 octombrie</b>Cu câteva luni în urma apăreau primele zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S III Mini, deși la acel moment păreau nefondate. Ei bine acum aflăm că acest terminal este real și va fi anunțat oficial mâine, informație confirmată de către JK...

Cu câteva luni în urma apăreau primele zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S III Mini, deși la acel moment păreau nefondate. Ei bine acum aflăm că acest terminal este real și va fi anunțat oficial mâine, informație confirmată de către JK Shin, președintele Samsung Mobile.

Aici se oprește comunicarea oficialului și nu avem încă detalii despre device. Ce știm totuși din zvonuri este că acest nou terminal va sosi în culori precum Ceramic White sau Metallic Blue și va fi dotat cu un display Super AMOLED de 4 inch, o cameră de 5 megapixeli și procesor dual core. Samsung Galaxy S III Mini va sosi în magazine în noiembrie și e foarte probabil ca acest model să aibă același design că Galaxy S III, dar într-o variantă mai mică.

Evenimentul de mâine se desfășoară la Frankfurt și mă aștept la o prezentare oficială cu detalii, prețuri și probabil și câteva funcții unice. Va fi interesant de văzut dacă acest model vine și cu funcții precum Pop Up Play sau Smart Stay, împrumutate de la Galaxy S III. Sunt totusi destul de sigur ca va pastra S Beam și S Voice și ar fi bine ca acest model să ruleze Android 4.1 Jelly Bean. în ce privește procesorul de la bord, variantele sunt două: Exynos sau Qualcomm Snapdragon.

Vă vom ține la curent cu detaliile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×