Preferințe la aplicații Android: bărbații cu navigarea, femeile cu Facebook-ul

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.181 ori
<b>Preferințe la aplicații Android: bărbații cu navigarea, femeile cu Facebook-ul</b>Un studiu recent al celor de la Nielsen a permis realizarea unui top 20 cu cele mai populare alicatii Android din Statele Unite. Cu această ocazie am aflat că utilizatorii de sex masculin preferă aplicațiile navigaționale pe Android, în vreme ce...

Un studiu recent al celor de la Nielsen a permis realizarea unui top 20 cu cele mai populare alicatii Android din Statele Unite. Cu această ocazie am aflat că utilizatorii de sex masculin preferă aplicațiile navigaționale pe Android, în vreme ce doamnele și domnișoarele preferă Facebook.

Aceste date pe care le vedeți fac referire la utilizarea de aplicații din ultima lună. Rezultatul este un top 20 al aplicațiilor cele mai populare din Android, cu procentajul asociat. Astfel, în mod evident Android Market se află pe primul loc cu 90+%, în vreme Google Maps se afla pe 2 cu 77.1% în cazul bărbaților, respectiv Facebook cu 81% în cazul femeilor.

Domnișoarele sunt în mod evident interesate să vadă cum au ieșit pozele de la party, în vreme ce tipii vor să afle cum se ajunge mai rapid și mai eficient la următorul party. Pe locul 3 pentru ambele sexe se află Gmail, deci mailul este încă la putere și mai ales pe mobil, apoi urmează Google Search cu 72.4% pentru bărbați și Google Maps cu 71.9% pentru femei. și YouTube și Angry Birds își găsesc un loc în acest top, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

în aceste condiții am putea spune că folosim telefonul cel mai des pentru a intra pe Facebook și pentru a căuta o destinație, deci poate de aici faptul că aveam telefoane cu buton Facebook și cu funcții navigaționale cât mai evoluate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×