Niște huse pentru iPhone 5, ne dezvăluie posibilul design al viitorului telefon Apple

4.740 ori
<b>Niște huse pentru iPhone 5, ne dezvăluie posibilul design al viitorului telefon Apple</b>Cei de la Pocketnow au descoperit noi indicii cu privire la designul lui iPhone 5 și prin indicii înțelegem aici o serie de noi huse pentru acest terminal. Cei de la Case-Mate sunt responsabili pentru scăpare, ei prezentând o serie de designuri...

Cei de la Pocketnow au descoperit noi indicii cu privire la designul lui iPhone 5 și prin indicii înțelegem aici o serie de noi huse pentru acest terminal. Cei de la Case-Mate sunt responsabili pentru scăpare, ei prezentând o serie de designuri orientative pentru acestea.

Ce au în comun aceste accesorii este că ne prezintă iPhone 5 drept un device cu margini "în pantă" și spate curbat, o teorie pe care am mai auzit-o și cu ceva timp în urmă. Un astfel de design ar contrazice zvonurile ce afirmau că iPhone 5 va avea în mare parte designul lui iPhone 4 și că modificările vor fi doar la nivel de specificații.

Interesant e faptul că oamenii de la Case-Mate par convinși că vom avea două iPhone-uri noi, atât 4S cât și iPhone 5 fiind luate în calcul separat pentru carcase proprii. Fie că vom asista la o schimbare de design sau nu, un lucru e sigur: Case-Mate știe ceva ce noi nu știm și ar putea avea probleme cu Apple dacă mai continuă dezvăluirile.

Observați și proaspăt apărutele imagini cu huse semi-transparente, care risca să devină un trend pentru viitorul iPhone. Ce părere aveți despre acestea?

Niște huse pentru iPhone 5, ne dezvăluie posibilul design al viitorului telefon Apple

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×