Niște huse pentru iPhone 5, ne dezvăluie posibilul design al viitorului telefon Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 4.496 ori
<b>Niște huse pentru iPhone 5, ne dezvăluie posibilul design al viitorului telefon Apple</b>Cei de la Pocketnow au descoperit noi indicii cu privire la designul lui iPhone 5 și prin indicii înțelegem aici o serie de noi huse pentru acest terminal. Cei de la Case-Mate sunt responsabili pentru scăpare, ei prezentând o serie de designuri...

Cei de la Pocketnow au descoperit noi indicii cu privire la designul lui iPhone 5 și prin indicii înțelegem aici o serie de noi huse pentru acest terminal. Cei de la Case-Mate sunt responsabili pentru scăpare, ei prezentând o serie de designuri orientative pentru acestea.

Ce au în comun aceste accesorii este că ne prezintă iPhone 5 drept un device cu margini "în pantă" și spate curbat, o teorie pe care am mai auzit-o și cu ceva timp în urmă. Un astfel de design ar contrazice zvonurile ce afirmau că iPhone 5 va avea în mare parte designul lui iPhone 4 și că modificările vor fi doar la nivel de specificații.

Interesant e faptul că oamenii de la Case-Mate par convinși că vom avea două iPhone-uri noi, atât 4S cât și iPhone 5 fiind luate în calcul separat pentru carcase proprii. Fie că vom asista la o schimbare de design sau nu, un lucru e sigur: Case-Mate știe ceva ce noi nu știm și ar putea avea probleme cu Apple dacă mai continuă dezvăluirile.

Observați și proaspăt apărutele imagini cu huse semi-transparente, care risca să devină un trend pentru viitorul iPhone. Ce părere aveți despre acestea?

Niște huse pentru iPhone 5, ne dezvăluie posibilul design al viitorului telefon Apple

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×