Prefix nou pentru Vodafone Romania!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 71.537 ori
<b>Prefix nou pentru Vodafone Romania!</b>In data de 16 mai 2007, Vodafone Romania va lansa propria numerotatie fixa, destinata celor 6000 de clienti ai solutiilor de comunicatii. Noul prefix al acestor numere va fi 0372. Anuntul a fost facut in cadrul Zilei Comunicatiilor, de catre Simona Matei,...

In data de 16 mai 2007, Vodafone Romania va lansa propria numerotatie fixa, destinata celor 6000 de clienti ai solutiilor de comunicatii. Noul prefix al acestor numere va fi 0372.

Anuntul a fost facut in cadrul Zilei Comunicatiilor, de catre Simona Matei, director Vodafone Romania, citata de catre ziarul financiar www.SMARTfinancial.ro si Rompres. Toate numere fixe Vodafone vor include prefixul 0372, urmat de alte 6 cifre, Aceste noi numere vor fi putea fi accesate din retele principale de telefonie, fie ele mobile sau fixe. In urma acestei solutii, se vor reduce semnificativ costurile de comunicatii pentru cei 6000 de clienti.

De asemenea, Vodafone a mai anuntat prin intermediul reprezentantului sau ca pana la finalul acestei luni, clientii operatorului din 23 de mari orase vor beneficia de un transfer de date mobile la o viteza de 2.8 Mbps, cea mai mare viteza din Romania, datorita noilor servicii 3G broadband. In urma cu o luna Vodafone Romania numara 400.000 de abonati ai acestor servicii, iar acestea sunt acum disponibile pentru 30% din populatia Romaniei.

Vodafone tinteste spre viitor, dupa cum a demonstrat si in cadrul CERF 2007, unde a prezentat in premiera o demonstratie de 3G broadband HSDPA, la o viteza de 3.6 Mbps, mentinandu-si suprematia la capitolul viteza a transferului de date mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×