Descarca Skype 3.2 cu suport pentru Paypal, Hotmail si Gmail

2.590 ori
<b>Descarca Skype 3.2 cu suport pentru Paypal, Hotmail si Gmail</b>In timp ce majoritatea softurilor isi updateaza versiunile cu ajutorul catorva patchuri minore, Skype pare decis sa adauge feature-uri noi la fiecare update. Prin Skype 3.2, giganntul tehnologiei VoIP dovedeste ca isi merita statutul, adaugand o sumedenie...

In timp ce majoritatea softurilor isi updateaza versiunile cu ajutorul catorva patchuri minore, Skype pare decis sa adauge feature-uri noi la fiecare update.

Prin Skype 3.2, gigantul tehnologiei VoIP dovedeste ca isi merita statutul, adaugand o sumedenie de functii noi, printre care si o optiune "send money" care va da sansa utilizatorilor sa foloseasca serviciul de plati Paypal. De asemenea functia "history" va fi imbogatita, prezentand nu doar logurile conversatiilor si emailurile precedente, ci si tranzactiile si convorbirile.

Lista de noutati nu se incheie aici, iar noul Skype va suporta importarea listei de contacte din Hotmail sau Gmail. In mod evident a fost imbunatatita si calitatea convorbirilor efectuate cu ajutorul aplicatiei, fiind eliminat zgomotul de fond si anulat efectul de ecou. De asemenea veti mai putea folosi o functie, care va va permite sa va customizati profilul atasandu-i un snapshot.

Puteti descarca noua versiune de Skype de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×