Asus P526 finalizat

2.116 ori
<b>Asus P526 finalizat</b>Se pare ca recent-prezentatul Asus P526 a fost in sfarsit finalizat si cunoastem detaliile sale tehnice, astfel ca putem sa il trecem pe lista noastra de terminale pe care am dori sa le testam. P526 include un display de tip touchscreen de 2.6 inch,...

Se pare ca recent-prezentatul Asus P526 a fost in sfarsit finalizat si cunoastem detaliile sale tehnice, astfel ca putem sa il trecem pe lista noastra de terminale pe care am dori sa le testam.

P526 include un display de tip touchscreen de 2.6 inch, navigatie GPS, quad-band GSM cu o conectivitate de tip EDGE si opereaza pe Windows Mobile Professional 6.0. Pentru persoanele care vor dori sa isi desfasoare activitatea din mers, exista softul Office Mobile, iar pentru cei ce doresc sa imortalizeze momentele pe care le petrec impreuna cu cei dragi exista o camera de 2 megapixeli si 128 MB de memorie flash pentru a stoca poze, clipuri video si audio.

Daca memoria interna nu va este de ajuns, puteti folosi sloturil pentru carduri microSD. Terminalul mai include si functii specifice unui Asus, de la Remote Presenter pentru fanii PowerPoint, pana la un soft pentru criptarea datelor. Data oficiala de lansare nu este cunoscuta inca, dar P526 va fi intai disponibil peste ocean din cate se pare, deci va trebui sa mai asteptam cel putin jumatate de an pana sa il vedem in Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×