Preluarea acțiunilor Sony Ericsson de către Sony primește undă verde de la Comisia Europeană

1.108 ori
<b>Preluarea acțiunilor Sony Ericsson de către Sony primește undă verde de la Comisia Europeană</b>A fost un an al preluărilor de companii, Motorola Mobility ajungând în portofoliul Google, iar Sony anunțându-și intenția de a cumpăra toate acțiunile Sony Ericsson și a transforma producătorul de telefoane doar în Sony. Ei bine, acum și...

A fost un an al preluărilor de companii, Motorola Mobility ajungând în portofoliul Google, iar Sony anunțându-și intenția de a cumpăra toate acțiunile Sony Ericsson și a transforma producătorul de telefoane doar în Sony. Ei bine, acum și Comisia Europeană a aprobat această mutare și ar trebui ca în următoarele luni să începem să vedem pe piață și primele handseturi cu branding Sony.

în luna octombrie a anului trecut aflam despre această schimbare, iar CEO-ul Sony, Howard Stringer a anunțat la o conferință de presă de la CES că numele complet al companiei rezultate va fi Sony Mobile Communications. Recent și-a făcut apariția și un telefon misterios cu branding Sony într-un trailer al noului film Resident Evil, iar designul său semăna foarte mult cu cel al lui Sony Ericsson Xperia Arc. Va fi interesant de văzut dacă telefoanele Xperia ale ultimilor ani vor fi și ele rebranduite Sony.

Achiziția a costat 1.05 miliarde de dolari și include numeroase brevete și contracte de licențiere, cu tehnologii și proprietate intelectuală preluată de la Ericsson. Poate că de această dată vom vedea și un PlayStation Phone REAL și nu tentativa de anul trecut numită Xperia Play. în plus, e posibil ca Sony să nu se mai sfiască să includă tehnologii precum Bravia, Walkman sau poate chiar și Cybershot pe modelele sale noi de telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×