Premiera HTC: Terminalul Gene

Autor:  | Publicat în:  HTC 982 ori
<b>Premiera HTC: Terminalul Gene</b>Ultimele zvonuri de dupa 3GSM Barcelona 2007 se sting, iar telefoanele de noua generatie continua sa fie lansate, cu o frecventa mai redusa totusi, decat in perioada conventiei. HTC are un cuvant de spus cu modelul Gene din imaginea de mai jos: FCC si-a...

Ultimele zvonuri de dupa 3GSM Barcelona 2007 se sting, iar telefoanele de noua generatie continua sa fie lansate, cu o frecventa mai redusa totusi, decat in perioada conventiei. HTC are un cuvant de spus cu modelul Gene din imaginea de mai jos:

FCC si-a dat acordul pentru lansarea modelului Gene, de la HTC. Un terminal de dimensiuni extrem de reduse, Gene va incorpora un procesor TI la 200 MHz si o camera de 2.0 megapixeli. Telefonul de la HTC va fi un quad phone cu optiunea EDGE activata, dar nici urma de 3G, HSDPA sau GPRS, din cate se pare.

Modelul din imaginea de mai sus vine cu un ecran QVGA si arata destul de bine din punct de vedere al designului. Desi promite performante destul de scazute prin lipsa de servicii specifice telefoanelor de noua generatie, putem spera ca Gene va fi unul dintre acele telefoane ieftine si adresate consumului de masa. Daca ar fi asa, modelul Blackjack ar avea in sfarsit un concurent.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×