Lansare Orange: M2M Connect

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.044 ori
<b>Lansare Orange: M2M Connect</b>Aceasta aplicatie se adreseaza marilor companii, care isi vor putea administra echipamentele ce se afla la distanta cu ajutorul lui M2M Connect. Lansat in Franta, Marea Britanie si Belgia in 2004 si pe 22 februarie 2007 in Romania, M2M promite sa creasca...

Aceasta aplicatie se adreseaza marilor companii, care isi vor putea administra echipamentele ce se afla la distanta cu ajutorul lui M2M Connect. Lansat in Franta, Marea Britanie si Belgia in 2004 si pe 22 februarie 2007 in Romania, M2M promite sa creasca popularitatea retelei Orange in cadrul publicului constituit din firme.

Cu M2M orice companie isi va putea controla echipamentele folosite cu ajutorul unor conexiuni securizate. M2M Connect poate fi folosit primind mesaje SMS, GPRS, EDGE sau 3G de la echipamentele utilizate, stocand informatia pana ce ea va fi preluata de client. Pe langa oferta de baza, constituita din SIM si accesul la retea, M2M poate fi accesat si cu ajutorul internetului.

M2M Connect este disponibil sub forma de abonament lunar, iar clientul va trebui sa plateasca pentru mesajele scrise sau pentru traficul GPRS, EDGE si 3G. Firmele care folosesc numeroase unitati hardware si multe softuri vor fi ajutate de solutia de la Orange, care va reduce timpul de organizare a echipamentelor in cadrul unei firme.

Un mare grad de securitate, o buna organizare a datelor si o mare rapiditate sunt 3 motive esentiale pentru ca un client sa aleaga M2M Connect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×