Pressy e disponibil acum la livrare, butonul multifuncțional atașabil are și aplicație in Play Store (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.015 ori
<b>Pressy e disponibil acum la livrare, butonul multifuncțional atașabil are și aplicație in Play Store (Video)</b>Am o simpatie pentru proiectul Pressy, pentru simplul fapt că a pornit de la o inițiativă modestă pe Kickstarter și pentru că părea sortit eșecului de îndată ce Xiaomi a lansat un produs similar. în fine, aflați că Pressy se livrează acum...

Am o simpatie pentru proiectul Pressy, pentru simplul fapt că a pornit de la o inițiativă modestă pe Kickstarter și pentru că părea sortit eșecului de îndată ce Xiaomi a lansat un produs similar. în fine, aflați că Pressy se livrează acum și aplicația sa dedicată este disponibilă în Google Play Store.

Ce este Pressy? Ei bine, el este un buton multifuncțional, disponibil sub forma unui mini accesoriu, care se introduce în jackul audio al telefonului și vă oferă un buton în plus. Aflați că nu veți putea folosi aplicația Android fără Pressy, deoarece necesita un cod special de activare, care se livrează cu fiecare unitate cumpărată. Primele livrări ale acestui produs vor fi finalizate până la finalul zilei de miercuri.

Pressy e disponibil acum la livrare, butonul multifuncțional atașabil are și aplicație in Play Store

Pressy avea pe Kickstarter ținta de 40.000 de dolari și a ajuns la o impresionantă suma de 695.138 dolari. Cei care au plătit 17 dolari sau mai mult vor primi un buton Pressy prin livrare, iar primii 300 au plătit doar 15 dolari pe gadget. Cei care plătesc 1000 de dolari au parte și de API, iar cei care plătesc 45 de dolari au parte de o versiune aurită a micului buton și de un breloc.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×