Smartphone-ul Amazon Fire Phone lansat oficial; vine cu 5 camere frontale și interfață 3D

2.172 ori
<b>Smartphone-ul Amazon Fire Phone lansat oficial; vine cu 5 camere frontale și interfață 3D</b>După ce acum câteva ore vă prezentam un articol cu privire la funcțiile pe care le așteptăm de la primul smartphone Amazon, iată că acum device-ul în cauză a fost lansat oficial. Acesta se numește&nbsp;Amazon Fire Phone&nbsp;și aduce la pachet...

După ce acum câteva ore vă prezentam un articol cu privire la funcțiile pe care le așteptăm de la primul smartphone Amazon, iată că acum device-ul în cauză a fost lansat oficial. Acesta se numește Amazon Fire Phone și aduce la pachet dotări destul de atractive, cât și un sistem intuitiv de interacțiune cu acesta.

Aflăm că Amazon Fire Phone dispune de un display IPS LCD de 4.7 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli protejat de Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.2 GHz, un GPU Adreno 330, 2 GB de memorie RAM, 32 sau 64 GB de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli cu OIS și apertură f/2.0, o cameră frontală de 2.1 megapixeli și 4 camere frontale VGA ce compun sistemul 3D Dynamic Perspective.

Amazon Fire Phone

Lista de specificații continuă cu un buton hardware dedicat pentru cameră, difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Digital Plus, Wifi, NFC, Bluetooth 3.0, suport LTE la nivel global, o baterie de 2400 mAh și sistemul de operare Fire OS 3.5.0 bazat pe Android, OS ce aduce servicii Amazon (Cloud Drive, Amazon Music, Mayday, Firefly, Silk Browser). Amazon Fire Phone cântărește 160 grame și măsoară 139.2 mm în lungime, 66.5 mm în lățime și doar 8.9 mm în grosime.

Amazon Fire Phone

 
Trecând la specificațiile care fac din acest smartphone un device cu adevărat unic, aflăm că principala sa trăsătură este interfața 3D Dynamic Perspective prin care utilizatorul va remarca o imagine cu efect 3D ce va fi rulată în fundal pe parcursul interacțiunii cu telefonul. De asemenea, această funcție se va dovedi utilă și în navigarea cu ajutorul unui serviciu de hărți 3D în care clădirile vor putea fi văzute din mai toate părțile.

Smartphone-ul Amazon Fire Phone lansat oficial; acesta vine cu 4 camere frontale și interfață 3D

 
Prin intermediul acestei interfețe vom putea realiza diferite acțiuni doar prin simpla înclinare a telefonului, un astfel de exemplu fiind posibilitatea de înclinare a device-ului pentru un gest de scroll. O astfel de funcție va fi disponibilă atât în cărțile ebook, cât și în jocuri sau în navigarea prin diferite obiecte vestimentare pe care le vom cumpăra eventual.

Amazon Fire Phone

Aflăm că prin implementarea a 4 camere frontale situate în fiecare din colțurile telefonului, indiferent de unghiul în care telefonul va fi ținut, două dintre aceste camere se vor afla în permanență situate către utilizator. Totodată, aceste camere dispun și de tehnologie infraroșu, ceea ce înseamnă că vor funcționa și în întuneric.

Smartphone-ul Amazon Fire Phone lansat oficial; acesta vine cu 5 camere frontale și interfață 3D

Următoarea funcție pe care o integrează smartphone-ul Amazon se numește Firefly, funcție care printr-o simplă apăsare a butonului dedicat cameră/Firefly, telefonul va recunoaște un număr de telefon, o carte, un DVD, un cod QR sau un cod de bare, cât și melodii, seriale TV  sau opere de artă. Potrivit oficialilor Amazon, funcția Firefly poate recunoaște peste 100 milioane de lucruri, și faptul că poate funcționa și pentru acele obiecte curbate, îndoite sau care sunt aflate în bătaia directă a soarelui.

Amazon Fire Phone

De asemenea, au fost incluse și o serie de alte funcții printre care se numără MayDay, aplicație prin care vom putea intra în legătură directă cu un expert Amazon ce ne va ghida în procesul de utilizare a terminalului, sau ASAP - aplicație care prezice ce filme sau seriale dorești să vizionezi și care le pregătește pentru playback instant chiar înainte de apăsarea pe butonul play.

Smartphone-ul Amazon Fire Phone lansat oficial; acesta vine cu 5 camere frontale și interfață 3D

Un alt capitol care ne interesează la Amazon Fire Phone este prețul și disponibilitatea. Aflăm că acest device va sosi în magazine pe data de 25 iulie la un preț de 199$ pentru modelul de 32 GB, respectiv un preț de 299$ pentru modelul de 64 GB. Cu toate acestea, prețurile de mai sus sunt valabile doar pentru un abonament de 2 ani AT&T. Rămâne de văzut la ce preț va ajunge și la noi pe plan local odată ce va fi importat de către retaileri.

Fire Phone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×