Prestigio Grace, telefon cu grosime de 5.5 mm disponibil la prețul de 299 euro

Autor:  | Publicat în:  Prestigio 1.496 ori
<b>Prestigio Grace, telefon cu grosime de 5.5 mm disponibil la prețul de 299 euro</b>Probabil știți că Allview X2 Soul este o versiune rebranduita de Gionee Elife S5.5, telefon care se remarcă prin talia de doar 5.5 mm. Ei bine și Prestigio a rebranduit handsetul OEM-ului chinez, lansând modelul Prestigio Grace, despre care scriam...

Probabil știți că Allview X2 Soul este o versiune rebranduita de Gionee Elife S5.5, telefon care se remarcă prin talia de doar 5.5 mm. Ei bine și Prestigio a rebranduit handsetul OEM-ului chinez, lansând modelul Prestigio Grace, despre care scriam aici. Ei bine, Grace a ajuns în România la prețul de 299 euro.

E interesant de remarcat că deși acest model și Allview X2 Soul sunt identice, cel Prestigio costă mai puțin cu câțiva euro. Telefonul poate fi comandat de pe site-ul oficial și are și câteva diferențe la nivel software față de cel Allview. Aveți spre exemplu acces la Prestigio MultiCloud, care oferă 200 GB spațiu de stocare în cloud. în plus, puteți accesa magazinul de aplicații Prestigio, iar sistemul de operare de aici este Android 4.4.

De aici puteți comanda handsetul, cu livrare gratuită în România. Smartphone-ul păstrează carcasa ultraslim, acel design inedit al camerei și display-ul Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție Full HD. Avem la dispoziție și 16 GB stocare, 2 GB RAM, camera de 13 MP cu blitz LED și camera de selfie de 5 MP. La interior se afla un CPU octa core MediaTek de 1.7 GHz și o baterie de 2300 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×