Presupusa fuziune dintre Microsoft și Nokia intră În impas, conform Wall Street Journal

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.211 ori
<b>Presupusa fuziune dintre Microsoft și Nokia intră În impas, conform Wall Street Journal</b>Discuțiile despre o posibilă achiziție a Nokia de către Microsoft au apărut din secunda întâi a parteneriatului dintre cele două companii. Astfel de speculații au fost amplificate de faptul că actualul CEO al Nokia, Stephen Elop a avut o...

Discuțiile despre o posibilă achiziție a Nokia de către Microsoft au apărut din secunda întâi a parteneriatului dintre cele două companii. Astfel de speculații au fost amplificate de faptul că actualul CEO al Nokia, Stephen Elop a avut o funcție importantă la Microsoft. Ei bine, acum se pare că negocierile sunt în impas.

Cei de la Wall Street Journal au mai multe informații și afirmă că Microsoft avea pregătit un plan ce implică plata 1 miliard de dolari pe an pentru ca Nokia să producă telefoane Windows Phone. Se pare că negocierile pe tema fuziunii erau deja avansate, dar dintr-un motiv sau altul ele au ajuns într-un punct mort. De remarcat faptul că Joe Belfiore, șeful Windows Phone a anunțat ieri pe Twitter faptul că se afla în Europa și că nu va putea participa la BUILD 2013.

Vă dați seama ce lucruri importante are Belfiore de făcut dacă ratează cel mai mare eveniment Microsoft al anului. Se pare că întrunirea dintre oficialii Nokia și cei Microsoft a avut loc la Londra și palma era practic bătută, doar că nu era nimic scris. Suntem tare curioși cu privire la motivele pentru care au eșuat negocierile. Voi ce părere aveți? Să fi impus MS sau Nokia condiții de neacceptat?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×