Presupuse imagini cu Sony Xperia C6 Ultra ajung pe web; marginile ecranului nu se mai disting de această dată

1.374 ori
<b>Presupuse imagini cu Sony Xperia C6 Ultra ajung pe web; marginile ecranului nu se mai disting de această dată</b>Printre smartphone-urile lansate de către Sony anul trecut s-a numărat și Xperia C5 Ultra, un phablet mid-range care &icirc;n ciuda diagonalei uriașe de 6 inch, reușea să impresioneze printr-un panou frontal cu margini foarte subțiri, element de...

Printre smartphone-urile lansate de către Sony anul trecut s-a numărat și Xperia C5 Ultra, un phablet mid-range care în ciuda diagonalei uriașe de 6 inch, reușea să impresioneze printr-un panou frontal cu margini foarte subțiri, element de design ce nu l-am văzut nici măcar pe Xperia Z5.

Aparent, compania japoneză ar lucra în aceste moment la dezvoltarea unui succesor, model ce își face apariția astăzi într-o serie de fotografii cu proveniență din China. Telefonul numit Xperia C6 Ultra pare a sosi cu un panou frontal ale cărui margini nu se mai observă deloc, fiind aproape de conceptul edge-to-edge display.

Ca specificații, acest viitor phablet ne-ar putea aduce un display similar Full HD de 6 inch, un procesor octa-core Mediatek, și probabil 3 GB memorie de această dată. Nici camerele foto nu vor fi lăsate deoparte, Sony urmând a realiza un upgrade pentru actualii senzori de 13 megapixeli existență pe C5 Ultra.

Noul telefon pregătit de Sony ar putea fi dezvăluit prin vară, cel mai probabil în luna august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×