Presupuse randări ale lui Redmi Note 8 Pro sosesc online, dezvăluind un setup de 4 camere foto în spate

1.278 ori
<b>Presupuse randări ale lui Redmi Note 8 Pro sosesc online, dezvăluind un setup de 4 camere foto în spate</b>În ultimele zile Xiaomi a dat semne că ar pregăti un nou telefon mobil, care a fost certificat de TENAA și 3C. E vorba despre Xiaomi Redmi Note 8, telefon a cărui variantă Pro își face apariția astăzi într-o presupusă randare

În ultimele zile Xiaomi a dat semne că ar pregăti un nou telefon mobil, care a fost certificat de TENAA și 3C. E vorba despre Xiaomi Redmi Note 8, telefon a cărui variantă Pro își face apariția astăzi într-o presupusă randare.

Cu această ocazie aflăm și că nu are cameră duală sau triplă, ci 4 camere în spate. Conform surselor, telefonul ar urma să debuteze până în decembrie 2019. Încă nu e clar dacă versiunea de bază sau una Pro va veni cu cele 4 camere din spate. Totuși ce știm sigur e că Redmi Note 8 va avea un senzor de 64 MP pentru camera principală.

Posibil ca în acel setup quad de cameră să se afle și un senzor Time of Flight, separat de cele 3 camere de bază. Pe lângă cea de 64 MP, avem și una ultra wide și una telephoto probabil. De vreme ce nu vedem un cititor de amprente în spate, e probabil integrat în ecran.

Se zvonește că avem și încărcare la 18W la bord și mă aștept să primim un CPU Snapdragon din seria 6xx sau poate chiar 7xx. Acesta și cu Xiaomi Mi Mix 4 sunt ultimele mari telefoane Xiaomi pregătite pentru 2019, dacă nu apare vreo surpriză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×