Redmi Note 8T apare pe neașteptate în câteva randări; Identic lui Redmi Note 8, dar cu NFC la pachet

1.126 ori
<b>Redmi Note 8T apare pe neașteptate în câteva randări; Identic lui Redmi Note 8, dar cu NFC la pachet</b>Pe neașteptate acest final de zi ne rezervă și o surpriză din partea celor de la Xiaomi și anume apariția primelor randări pentru un nou telefon intitulat Redmi Note 8T. Aflăm că device-ul în cauză este identic variantei de bază

Pe neașteptate acest final de zi ne rezervă și o surpriză din partea celor de la Xiaomi și anume apariția primelor randări pentru un nou telefon intitulat Redmi Note 8T. Aflăm că device-ul în cauză este identic variantei de bază Redmi Note 8, singura diferență notabilă fiind reprezentată de către prezența NFC-ului pe noul venit. 

Redmi Note 8T

Restul dotărilor ar rămâne neschimbate și la fel și design-ul. Este încă devreme să considerăm acest leak drept unul credibil, astfel că așteptăm mai multe scăpări în perioada următoare, sau chiar teasere menite să confirme existența variantei 8T. Dacă nimic altceva nu se schimbă, asta înseamnă că primim același ecran FHD+ de 6.39 inch, procesorul Snapdragon 665 și până la 6 GB RAM. 

Includem pe listă și setup-ul quad-camera din spate (48 mpx + 8 mpx ultra-wide + 2 mpx bokeh + 2 mpx macro), camera selfie de 13 mpx și bateria de 4000 mAh cu încărcare la 18W. Nu excludem nici posibilitatea ca acest Redmi Note 8T să fie destinat unei regiuni specifice, cum s-a mai întâmplat cu alte modele sub formă de lansări rebranding.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×