Xiaomi Redmi Note 8 apare în fotografii reale prin intermediul TENAA; Primește și certificarea 3C

1.333 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 8 apare în fotografii reale prin intermediul TENAA; Primește și certificarea 3C</b>În perioada următoare nu așteptăm doar debutul unor noi terminale flagship, ci și al unor modele mid-range foarte interesante - un exemplu fiind Xiaomi Redmi Note 8. Acest terminal ar fi fost recent confirmat de către managerul

În perioada următoare nu așteptăm doar debutul unor noi terminale flagship, ci și al unor modele mid-range foarte interesante - un exemplu fiind Xiaomi Redmi Note 8. Acest terminal ar fi fost recent confirmat de către managerul general al sub-brandului Redmi, iar astăzi avem parte și de primele scăpări mai serioase, fiind vorba atât despre imagini reale dezvăluite de către TENAA, dar și despre o certificare 3C.

Xiaomi Redmi Note 8

Pentru început ne axăm asupra imaginilor de mai sus ce prezintă un telefon destul de comun ca design. Vedem panoul frontal ce include un earpiece în zona superioară și un decupaj picătură pentru camera selfie, iar în zona inferioară o margine/bărbie destul de proeminentă unde stă cu fală logo-ul Redmi.

Xiaomi Redmi Note 8

Rama carcasei pare a fi realizată din metal, iar spatele ar putea fi din sticlă sau un policarbonat glossy. Aici descoperim camera selfie duală cu bliț LED deasupra și un mic scanner de amprente integrat într-o zonă ovală alături de logo-ul Redmi. Cam aici se opresc dezvăluirile TENAA pentru moment, dar grație unei certificări 3C mai aflăm câteva detalii extra.

Ei bine, descoperim că Redmi Note 8 apare aici certificat în variantele M1908C3IE și M1908C3IC și că listarea scoate la iveală suportul pentru alimentare la 5V/2A, adică 10W. Totodată apare și varianta Redmi Note 8 Pro (M1906G7E, M1906G7T) ce se va livra cu un adaptor MDY-10-EC ce suportă alimentare rapidă la 18W în schimb. 

Se vehiculează faptul că Redmi Note 8 va fi primul telefon Xiaomi cu senzor foto de 64 mpx și că la interior vom primi un procesor MediaTek Helio G90. Varianta Pro ar putea avea cameră triplă în spate aparent!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×