Presupusul magazin Xiaomi din Sibiu este fotografiat; încă nu știm dacă shop-ul va fi unul oficial

8.604 ori
<b>Presupusul magazin Xiaomi din Sibiu este fotografiat; încă nu știm dacă shop-ul va fi unul oficial</b>În acest weekend am aflat prin intermediul unui cititor o informație legat de faptul că cei de la Xiaomi ar intenționa să deschidă un magazin numit Xiaomi România la Sibiu. Avem chiar și un site cu domeniul xiaomiromania.com ce ni s-a părut oarecum..

În acest weekend am aflat prin intermediul unui cititor o informație legat de faptul că cei de la Xiaomi ar intenționa să deschidă un magazin numit Xiaomi România la Sibiu. Avem chiar și un site cu domeniul xiaomiromania.com, ce ni s-a părut oarecum suspect ținând cont că o filială locală ar fi trebuit să fie de forma mi.com/ro, dacă avem în vedere exemplul din Spania. 

Xiaomi

Povestea continuă și astăzi când avem ceva extra din partea lui Remus Orian (unul dintre cititorii Mobilissimo), care a mers la sediul indicat pe pagina de Facebook a celor de la "Xiaomi România", toate astea pentru a realiza câteva poze de la fața locului. Imaginile prezintă un magazin aflat în proces de reamenajare, iar Remus afirmă că la interior spațiul era proaspăt zugrăvit în nuanțe de alb și portocaliu, fix precum un magazin oficial al Xiaomi. 

În cazul în care vă întrebați, el nu a fost lăsat să fotografieze, dar a reușit să vadă preț de câteva secunde interiorul viitorului magazin, atunci când o femeie i-a deschis ușa pentru a-i răspunde la întrebări. Aceasta i-a vorbit în limba spaniolă, iar mai târziu i s-au alăturat și doi bărbați mai comunicativi - tot de origine hispanică - care vorbeau și limba engleză.

De la aceștia din urmă am aflat că se pregătește chiar și o conferință de presă luna viitoare pentru a marca intrarea oficială a Xiaomi pe piața din România. Cam greu de crezut partea "oficial" în raport cu numeroasele elemente ce indică contrariul, existând mari șanse să fie vorba doar o afacere la gri, cu unele elemente oficiale ce au legătură cu Xiaomi Spania.

Doar o confirmare la nivel oficial ne va dumiri cu privire la acest detaliu, iar în acest sens am și cerut deja lămuriri de la Xiaomi. Urmărim subiectul cu atenție și discutăm mai multe despre, pe grupul Mobilissimo de Facebook aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×