Magazinul Xiaomi din Sibiu, nu este unul oficial; Avem confirmarea din China de la Xiaomi

6.474 ori
<b>Magazinul Xiaomi din Sibiu, nu este unul oficial; Avem confirmarea din China de la Xiaomi</b>Pe parcursul ultimelor săptămâni am avut parte și de o știre interesantă de pe plan local, aceea că Xiaomi ar urma să deschidă un magazin fizic în Sibiu. Au apărut domenii web, pagini de Facebook și am văzut chiar și fotografii cu presupusa locație

Pe parcursul ultimelor săptămâni atenția ne-a fost îndreptată și către informațiile ce indicau lansarea unui magazin Xiaomi în România, mai precis în Sibiu, după cum aflam ulterior. Există și un domeniu web unde se poate vedea în continuare o numărătoare inversă până la deschiderea acestui presupus magazin, dar și o pagină de Facebook care ne-a trezit dubii datorită răspunsurilor deloc profesioniste primite și a modului ciudat de comunicare.

Totul părea a indica faptul că este vorba despre o afacere la gri și nici măcar fotografiile realizate la adresa magazinului de către un cititor Mobilissimo, nu ni s-au părut convingătoare.

Magazinul Xiaomi din Sibiu, nu este unul oficial; Avem confirmarea prin căi oficiale

Ca dovadă că temerile noastre au avut fundament, azi am primit răspuns la întrebarea adresată oficialilor Xiaomi privind situația magazinului din Sibiu, în care unul dintre managerii de comunicare Xiaomi și anume Kaylene Hong, ne-a răspuns astfel: "Thanks for your patience. This is not an official store opening. If we have any updates about Romania, we will let you know."

Așa cum rezultă și din răspunsul lui Kaylene, magazinul este unul ce nu are legătură oficială cu Xiaomi - fiind doar o afacere la gri pornită de niște cetățeni din Spania, care au văzut potențial pe seama extinderii companiei chineze. Kaylene ne-a promis că în situația în care sunt planuri pentru un eventual sediu sau magazin Xiaomi în România, ne va ține la curent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×