Presupusul panou spate destinat lui Xiaomi Mi 6x apare într-o fotografie; aduce o cameră foto în stil iPhone X

987 ori
<b>Presupusul panou spate destinat lui Xiaomi Mi 6x apare într-o fotografie; aduce o cameră foto în stil iPhone X</b>Cum Xiaomi Mi 5x s-a dovedit a fi un real succes pentru firma chineză, asta prin prisma dotărilor atractive și a prețului foarte bun, este de așteptat că un succesor ni se pregătește pentru perioada următoare. Astăzi modelul ce ar putea fi numit

Anul trecut cei de la Xiaomi ne-au adus și smartphone-ul Mi 5x, un telefon foarte popular care la scurt timp a primit o variantă Android One puternic apreciată de către cumpărătorii din întreaga lume. Aceste fapte nu pot decât să confirme indirect că un succesor este la orizont, unul ce s-ar putea numi Xiaomi Mi 6x. Telefonul de față bifează astăzi un leak nou când pe platforma Weibo apare o presupusă fotografie a sa.

Xiaomi Mi 6x

Vedem aici panoul spate complet metalic ce ne dezvăluie din start că smartphone-ul nu va oferi încărcare wireless din păcate. Ce ne atrage atenția în mod special este camera foto duală plasată vertical pe dispozitiv, modul identic cu cel regăsit în acest moment pe iPhone X.

La mijlocul celor doi senzori foto se află bliț-ul LED și tot pe acest panou spate vedem logo-ul Mi la bază. În centru este un decupaj misterios sub forma unui mic cerc și deja fanii au început cu speculații că ar fi vorba despre un scanner de amprente ultrasonic - o dotare ce mai era vehiculată pentru Xiaomi Mi 5s acum doi ani.

Nu cunoaștem alte detalii despre acest Xiaomi Mi 6x, dar sunt șanse mari să vedem aici un ecran cu aspect 18:9.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×