Cum arată "Xiaomi Store"-ul din Sibiu versus cum arată un magazin oficial Xiaomi din Barcelona (Foto)

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 3.960 ori
<b>Cum arată "Xiaomi Store"-ul din Sibiu versus cum arată un magazin oficial Xiaomi din Barcelona (Foto)</b>Ştiu că am acoperit extensiv subiectul magazinului Xiaomi din Sibiu, cu calitatea sa mai mult sau mai puţin oficială, dar azi revenim la această poveste. De această dată vă propunem o comparaţie între modul în care arata un magazin oficial Xiaomi din..

Ştiu că am acoperit extensiv subiectul magazinului Xiaomi din Sibiu, azi revenim însă la această poveste, deoarece am primit fotografii proaspete de la fața locului. De această dată vă propunem o comparaţie între modul în care arată Mi Store oficial Xiaomi din Barcelona şi magazinul "Xiaomi România" din Sibiu.

Am obţinut fotografiile cu magazinul din Sibiu de la un cititor (Sorin), căruia îi mulţumim. La începutul anului au apărut postări pe Facebook cum că Xiaomi va avea un magazin oficial la noi în ţară, iar noi am fost sceptici legat de acest lucru, pentru ca apoi să fie totul infirmat pe căi oficiale.

Cât despre magazinul din Barcelona, acela a fost fotografiat de colegul Claudiu Sima (galeria de mai sus), în cadrul periplului său de la MWC 2018. A se remarca lipsa de uşi (tipic pentru un mall), semn de deschidere al magazinului, dar şi decorul modern, pe bază de mult lemn şi metal. Aminteşte puţin de simplitatea şi minimalismul Apple, copiate de altfel şi de OnePlus la Store-urile sale.

Zonele de hands-on sunt foarte generoase şi găsim şi o sumedenie de accesorii nu doar telefoane. Inclusiv rucsaci şi televizoare Xiaomi sunt expuse la standuri, plus căşti, încărcătoare şi baterii externe. 

Legat de Store-ul din Sibiu, ştim că e pe Strada Tribunei Nr. 2, că se deschide pe 19 martie şi că pare a se axa mai mult pe accesorii, decât pe telefoane sau tablete.  Nu avem înca o privire la interior. Vă lăsăm pe voi să trageţi concluziile din cele două galerii.

Mulţumim Sorin pentru fotografii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×