Huawei Mate 9 Pro va veni cu Zoom optic 4x, dar și cu un preț fabulos (zvon)

2.068 ori
<b>Huawei Mate 9 Pro va veni cu Zoom optic 4x, dar și cu un preț fabulos (zvon)</b>Continuă scăpările legate de Huawei Mate 9, în avanpremiera debutului sau de săptămâna viitoare. Weekendul ne-a adus o separare clară a versiunilor Mate 9/Mate 9 Pro la nivel de specificaţii, iar azi aflăm şi un posibil preţ pentru cea mai high end versiu

Continuă scăpările legate de Huawei Mate 9, în avanpremiera debutului sau de săptămâna viitoare. Weekendul ne-a adus o separare clară a versiunilor Mate 9/Mate 9 Pro la nivel de specificaţii, iar azi aflăm şi un posibil preţ pentru cea mai high end versiune a terminalului.

Faimosul Evan Blassa scris pe Twitter că modelul Mate 9 Pro cu dotări de vârf ar putea chiar ajunge la suma de 1.300 de dolari. Mate 9 Pro ar urma să vină şi cu zoom optic de 4X, conform aceleiaşi surse. Astfel, terminalul ar concura cu iPhone 7 Plus, cu diferenţa că el aduce doar zoom optic de 2X. Ştim deja că Mate 9 şi Mate 9 Pro au camere duale cu tehnologie Leica şi că handset-urile vor avea cea mai nouă generaţie de procesor HiSilicon Kirin.

 

Snap (no pun intended): Mate 9/Pro feature 4x optical zoom. But pricing on a spec'ed out Pro is enough to give you a heart attack: $1300.

— Evan Blass (@evleaks) October 23, 2016

 

Zvonurile afirmă şi că acel chipset s-ar bate la egal sau chiar ar depăşi Snapdragon 821. Trebuie să facem o precizare aici: când vorbim despre 1300 de dolari ne referim la modelul cu 6 GB RAM, 256 GB stocare, Android Nougat, camera duală şi rezoluţie Quad HD pe un panou curbat, în cazul lui Mate 9 Pro. Totuşi la o asemenea sumă parcă am cumpăra totuşi un MacBook de calitate, nu credeţi?

Huawei în general oferă preţuri bune pentru terminalele sale, deci privim cu precauţie spusele lui Evan Blass. Cât despre zoom optic, el va fi bucuria celor pasionaţi de bird watching, celor care merg pe stadion şi nu văd prea clar sau a celor ce stau în spate la concerte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×