Galaxy Note 7 va avea până la urmă un succesor, iar "Note 8" ar putea veni la jumătate de preţ pentru cei păgubiţi de Note 7

2.220 ori
<b>Galaxy Note 7 va avea până la urmă un succesor, iar "Note 8" ar putea veni la jumătate de preţ pentru cei păgubiţi de Note 7</b>După ce s-a ocupat intens de testarea problemelor lui Note 7, retragerea sa completă şi investigaţii, Samsung îşi linge acum rănile şi se pregăteşte de viitor. Am crezut o bună perioadă de timp că exploziile lui Note 7 vor aduce şi sfârşitul seriei Note..

După ce s-a ocupat intens de testarea problemelor lui Note 7, retragerea sa completă şi investigaţii, Samsung îşi linge acum rănile şi se pregăteşte de viitor. Am crezut o bună perioadă de timp că exploziile lui Note 7 vor aduce şi sfârşitul seriei Note, dar azi au apărut indicii că nu e aşa.

Cei de la Reuters au descoperit o postare pe site-ul oficial al companiei coreene şi au disecat-o, descoperind indicii cu privire la un Note 8. Ştiam că Samsung pregătea un program de compensare pentru utilizatorii care au înlocuit modelul Note 7 cu un Galaxy S7 sau S7 Edge, dar lucrurile sunt mai ample de atât. Aceiaşi clienţi vor putea să dea la schimb modelele şi pentru un Galaxy S8 sau Note 8 la anul.

Clienţii vor putea plăti un preţ la jumătate pentru un Galaxy S7, urmând apoi să treacă la Galaxy S8 sau Note 8, ca revanşa pentru problemele lui Note 7. Deocamdată, programul de upgrade e menit să debuteze doar în Coreea de Sud, dar cei de la Reuters au surse ce afirmă că va fi extins şi internaţional. Iată deci că un Note 8 e luat în calcul, poate totuşi nu sub acest nume.

Dacă Note 8 sau S8 va fi un telefon de excepţie, nu cred că ar deranja pe nimeni să îl ia cu un discount mare...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×