Huawei P8 Lite (2017) va fi lansat în unele regiuni sub denumirea de Huawei Nova Lite

1.322 ori
<b>Huawei P8 Lite (2017) va fi lansat în unele regiuni sub denumirea de Huawei Nova Lite</b>În cadrul târgului de tehnologie IFA 2017 din Berlin cei de la Huawei au adus noile smartphone-uri Nova și Nova Plus - modele arătoase ce impresionau prin camerele selfie oferite la pachet. Descoperim astăzi faptul că seria Nova este pe cale să primească

Toamna anului trecut ne-a adus la IFA și lansarea smartphone-urilor Huawei Nova și Nova Plus - modele arătoase ce impresionau prin calitatea construției și prin camerele selfie oferite la pachet. Din câte aflăm astăzi, se pare că gama Nova este pe cale să primească un nou membru curând - acesta urmând a fi numit Huawei Nova Lite.

Huawei Nova Lite

De asemenea, descoperim că noul telefon va fi nimeni altul decât Huawei P8 Lite (2017), fiind vorba aici doar despre o altă denumire ce va fi utilizată pe unele piețe. Ca dotări hardware vom primi un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, procesorul octa-core HiSilicon Kirin 655 și 3 GB memorie RAM.

Camera foto principală va fi reprezentată de un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED, deschidere f/2.0 și suport pentru captură video 1080p la 30 fps. Pentru selfie-uri vom avea la dispoziție o cameră frontală de 8 megapixeli, iar printre alte dotări mai notăm prezența unei baterii de 3000 mAh și a unui scanner de amprente. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×