Huawei P8 Lite (2017) va fi lansat în unele regiuni sub denumirea de Huawei Nova Lite

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.196 ori
<b>Huawei P8 Lite (2017) va fi lansat în unele regiuni sub denumirea de Huawei Nova Lite</b>În cadrul târgului de tehnologie IFA 2017 din Berlin cei de la Huawei au adus noile smartphone-uri Nova și Nova Plus - modele arătoase ce impresionau prin camerele selfie oferite la pachet. Descoperim astăzi faptul că seria Nova este pe cale să primească

Toamna anului trecut ne-a adus la IFA și lansarea smartphone-urilor Huawei Nova și Nova Plus - modele arătoase ce impresionau prin calitatea construției și prin camerele selfie oferite la pachet. Din câte aflăm astăzi, se pare că gama Nova este pe cale să primească un nou membru curând - acesta urmând a fi numit Huawei Nova Lite.

Huawei Nova Lite

De asemenea, descoperim că noul telefon va fi nimeni altul decât Huawei P8 Lite (2017), fiind vorba aici doar despre o altă denumire ce va fi utilizată pe unele piețe. Ca dotări hardware vom primi un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, procesorul octa-core HiSilicon Kirin 655 și 3 GB memorie RAM.

Camera foto principală va fi reprezentată de un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED, deschidere f/2.0 și suport pentru captură video 1080p la 30 fps. Pentru selfie-uri vom avea la dispoziție o cameră frontală de 8 megapixeli, iar printre alte dotări mai notăm prezența unei baterii de 3000 mAh și a unui scanner de amprente. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×